ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο... παιδικός πανηγυρισμός των Ντόντσιτς - Τζόρνταν

Ο... παιδικός πανηγυρισμός των Ντόντσιτς - Τζόρνταν
AP PHOTO/BRANDON DILL

Μία συνεργασία μεταξύ του Λούκα Ντόντσιτς και του ΝτιΆντρε Τζόρνταν γέννησε τον πιο... παιδικό και αστείο πανηγυρισμό που θα δεις φέτος στο ΝΒΑ (VIDEO)!

Το μικροεπεισόδιο που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό μεταξύ του Λούκα Ντόντσιτς και του ΝτιΆντρε Τζόρνταν, όταν ο σέντερ των Μάβερικς έσπρωξε τον 19χρονο ρούκι στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, προφανώς αποτελεί παρελθόν. Αυτό δείχνει τουλάχιστον ο πανηγυρισμός τους στην πρώτη περίοδο του αγώνα των Μάβερικς με το Ορλάντο .

Σε ένα pick 'n' roll που έπαιξαν στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ντόντσιτς πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Τζόρνταν και αυτός τελείωσε την φάση με κάρφωμα, προκαλώντας... πρωτοφανή ενθουσιασμό στον Σλοβένο. Ο λόγος; Στις προηγούμενες δύο συνεργασίες μεταξύ των δύο συμπαικτών, ο Τζόρνταν είχε αποτύχει να καρφώσει μετά τις alley-oop πάσες του Ντόντσιτς.

Η τρίτη απόπειρα, πάντως, αποδείχθηκε... φαρμακερή, καθώς ο Τζόρνταν σκόραρε και ο Ντόντσιτς άρχισε να χοροπηδάει σαν μικρό παιδί, προκαλώντας την ανάλογη αντίδραση και του συμπαίκτη του! Τέτοιος πανηγυρισμός δεν ξανάγινε...

Δείτε πως πανηγύρισαν οι δύο συμπαίκτες και τι προηγήθηκε:


Photo credits: AP Photo/Brandon Dill
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ