NBA

Ο πάγκος του Τορόντο σκοράρει λιγότερο από τον Τζέιμς Ένις

Ο πάγκος του Τορόντο σκοράρει λιγότερο από τον Τζέιμς Ένις
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Το μεγάλο πρόβλημα των Ράπτορς στην σειρά με τους 76ερς βρίσκεται στον πάγκο του, ο οποίος έχει έπειτα από τρεις αγώνες λιγότερους πόντους από τον Τζέιμς Ένις.

Ο Κοουάι Λέοναρντ μοιάζει να παίζει μόνος του στη σειρά με τους 76ερς, έχοντας ελάχιστη βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Όσο κακοί κι αν είναι όμως οι υπόλοιποι βασικοί, με πρώτο απ' όλους τον Κάιλ Λάουρι , η διαφορά στην σειρά υπέρ των 76ερς γίνεται έως τώρα ως επί το πλείστον από τον πάγκο.

Οι αναπληρωματικοί των Ράπτορς είναι τόσο κακοί έως τώρα, που έχουν όλοι μαζί λιγότερους πόντους σε τρεις αγώνες από τον Τζέιμς Ένις! Κι όμως, οι Σερτζ Ιμπάκα, Νόρμαν Πάουελ, Φρεντ ΒανΒλίτ, Τζόντι Μικς, Τζέρεμι Λιν, Πάτρικ ΜακΚό, Μάλκολμ Μίλερ και Ερικ Μόουρλαντ έχουν αγωνιστεί συνολικά 189 λεπτά στην σειρά, έχοντας σκοράρει όλοι μαζί 30 πόντους (10 κατά μέσο όρο), δηλαδή τέσσερις λιγότερους απ' όσους έχει βάλει μόνος του ο Ένις (34), δηλαδή ο πρώτος σκόρερ μεταξύ των αναπληρωματικών της Φιλαντέλφια!

Η παραγωγικότητα του πάγκου των 76ερς είναι αποκαρδιωτική στους πρώτους τρεις αγώνες: 30 πόντοι, 12/50 σουτ, 31 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 6 λάθη, 5 κλεψίματα και 4 τάπες. Κατά πολύ μικρότεροι, δηλαδή, από τους μέσους όρους της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όταν είχαν συνδρομή 36,2 πόντους, 15,6 ριμπάουντ και 7,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η παραγωγικότητα των αναπληρωματικών των Τορόντο Ράπτορς σε κανονική περίοδο και playoffs:

Κανονική περίοδος Playoffs
36,2 Πόντοι 10
15,6 Ριμπάουντ 10,3
7,2 Ασίστ 3
5,5 Λάθη 2
3,2 Κλεψίματα 1,7
2,0 Τάπες 1,3

Photo credits: AP Photo/Chris Szagola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ