NBA

Ο Όστιν Ρίβερς ζητούσε να δοθεί τεχνική ποινή στον πατέρα του!

Ο Όστιν Ρίβερς ζητούσε να δοθεί τεχνική ποινή στον πατέρα του!

Ο Όστιν Ρίβερς προκάλεσε πολύ γέλιο στην διάρκεια του αγώνα των Ρόκετς με τους Κλίπερς, αφού σε μία φάση ζητούσε να δοθεί τεχνική ποινή στον πατέρα του, Ντοκ Ρίβερς, κάτι που τελικά έγινε!

Ο Όστιν Ρίβερς έχει έναν κανόνα με τον πατέρα του, Ντοκ Ρίβερς: Όταν περνάνε τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν είναι πλέον πατέρας και γιος, αλλά αντίπαλοι. Αν κάποιος είχε καμία αμφιβολία για αυτό, τότε δεν έχει παρά να παρακολουθήσει τι έγινε στον αγώνα των Ρόκετς με τους Κλίπερς στη νίκη των πρώτων με 102-93.

Με το παιχνίδι λοιπόν να βρίσκεται στην τέταρτη περίοδο και ουσιαστικά στην κόψη του ξυραφιού, ο Ντοκ Ρίβερς άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στους διαιτητές για μία απόφασή τους. Ενώ όμως ο τεχνικός των Κλίπερς διαμαρτυρόταν, ο Όστιν Ρίβερς - που αγωνίζεται στους Ρόκετς - άρχισε να ζητάει επισταμένως με χαρακτηριστικές κινήσεις από τους διαιτητές να χρεώσουν με τεχνική ποινή τον πατέρα του, κάτι που τελικά έγινε!

Ο Ντοκ Ρίβερς λοιπόν αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή, με τον Όστιν Ρίβερς να του στέλνει χαιρετίσματα και κατόπιν να κάνει την χαρακτηριστική κίνηση ότι θα τον πάρει τηλέφωνο!

Δείτε το αστείο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ