ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Όστιν Ρίβερς βρήκε ομάδα και περιμένει το buyout των Σανς

Washington Wizards guard Austin Rivers (1) in action against the Brooklyn Nets during the first half of an NBA basketball game Friday, Dec. 14, 2018, in New York. (AP Photo/Adam Hunger)
AP Photo/Adam Hunger AP PHOTO/ADAM HUNGER

Οι Γουίζαρντς έστειλαν τον Όστιν Ρίβερς στους Σανς, όμως ο 26χρονος γκαρντ θα αποδεσμευθεί άμεσα. Έχει ήδη βρει και την επόμενη ομάδα του, που θα είναι οι Μέμφις Γκρίζλις.

Στα 26 του χρόνια, ο Όστιν Ρίβερς διανύει την 7η σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας. Οι Γουάσινγκτον Γουίζαρντς τον έστειλαν στους Σανς -μαζί με τον Κέλι Ούμπρε- για να πάρουν πίσω τον Τρέβορ Αρίζα, όμως ο έμπειρος πόιντ γκαρντ δεν θα μείνει για καιρό στο Φοίνιξ. Περιμένει την αποδέσμευσή του και έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό του.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic ο Ρίβερς έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους παράγοντες των Γκρίζλις και έχει μια προφορική συμφωνία που θα ενεργοποιηθεί για να μετακομίσει στο Μέμφις μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Για να συμβεί, βέβαια, αυτό θα πρέπει οι "Αρκούδες" να κόψουν έναν παίκτη, που ενδέχεται να είναι ο Γουέιν Σέλντεν ή ο ΜαρΣόν Μπρουκς.

Σε επτά σεζόν με τους Χόρνετς, τους Πέλικανς, τους Κλίπερς και τους Γουίζαρντς ο Ρίβερς έχει 9.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 24.2 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ