NBA

Ο Ο'Νιλ είχε μυστικό κωδικό για να μην πασάρουν στον Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Ο'Νιλ είχε μυστικό κωδικό για να μην πασάρουν στον Κόμπι Μπράιαντ!
AP Photo/Kevork Djansezian, File AP PHOTO/KEVORK DJANSEZIAN, FILE

Ο Ράτζα Μπελ θυμήθηκε μία απίστευτη ιστορία σε συνέντευξή του, αφού αποκάλυψε ότι ο Σακίλ Ο'Νιλ του είχε πει πως είχε δημιουργήσει έναν... μυστικό κωδικό στους Λέικερς για να μην παίρνει την μπάλα ο Κόμπι Μπράιαντ!

Ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Σακίλ Ο'Νιλ φαίνεται ότι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου με τις ιστορίες που θυμήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, με τον μεν Κόμπι να δηλώνει ότι θα είχε κερδίσει 12 πρωταθλήματα αν ο Σαν δεν ήταν τεμπέλης και τον Σακ να απαντά ότι ο Κόμπι θα είχε 12 πρωταθλήματα αν πάσαρε περισσότερο. Αποτέλεσμα πλέον είναι να βγαίνουν κι άλλες ιστορίες σιγά-σιγά.

Αυτός που πήρε πλέον την σκυτάλη είναι ο παλαίμαχος γκαρντ Ράτζα Μπελ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Σακίλ στους Σανς, ενώ ήταν γνωστό πως είχε πάντα μία κόντρα με τον Κόμπι. Ο Μπελ λοιπόν βρέθηκε σε μία εκπομπή του ESPN και θυμήθηκε μία ιστορία με αφορμή τον... Γκόρνταν Γκίριτσεκ, με τον οποίο συνυπήρξε ο Ο'Νιλ στους Σανς την σεζόν 2007/08.

" Η απάντηση του Σακίλ στον Κόμπι έχει και αλήθειες μέσα" ξεκίνησε να λέει αρχικά ο Μπελ, για να συμπληρώσει: " Ο Σακ μου είχε πει κάποτε μία ιστορία. Είχαμε ένα παιδί στην ομάδα που το έλεγαν Γκόρνταν Γκίριτσεκ, που τον ένοιαζε να σκοράρει. Όποτε έμπαινε στο παρκέ, ό,τι και να κάναμε στο παρκέ, όποιος και αν ήταν ο ρυθμός του αγώνα, απλώς σούταρε. Ήταν ο άνθρωπός μου, γιατί ήμασταν μαζί στους Τζαζ".

Κάπου εδώ λοιπόν μπαίνει στην ιστορία ο Σακίλ: " Ο Σακ κάποια στιγμή άρχισε να λέει, 'κοιτάξτε, αυτό είναι το σινιάλο'" είπε ο Μπελ και σήκωσε τα δύο χέρια του, κουνώντας τους αντίχειρες για να προσθέσει: " Μας λέει τότε ο Σακ: 'Όταν κάνω αυτό το πράγμα, ο Γκίριτσεκ δεν πρέπει να ξαναπάρει την μπάλα''. Τότε τον ρώτησα: 'Φίλε, πώς έβγαλες αυτό το σινιάλο'; Και μου απάντησε: 'Όταν ο Κόμπι ήταν νεαρός στους Λέικερς, όποτε έμπαινε στο παρκέ ήθελε μόνο να σουτάρει. Οπότε οι υπόλοιποι είχαμε έναν κώδικα και όποτε κάναμε έτσι, δεν του δίναμε τη μπάλα'!

Μου είχε πει αυτή την ιστορία λοιπόν όταν έφυγε από τους Λέικερς, οπότε ήταν αληθινή. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να κερδίσουν πρωταθλήματα μαζί Αν δείτε λοιπόν παλιά VIDEO των Λέικερς και δείτε αυτό το σινιάλο, ξέρετε τι σημαίνει"!

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Kevork Djansezian, File

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ