NBA

Ο Ντρέιμοντ Γκριν την είπε στον Πολ Πιρς: "Σκάσε, ακόμη φοβάσαι τον ΛεΜπρον"

Golden State Warriors forward Draymond Green (23) reacts against the Los Angeles Lakers during an NBA basketball game in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors forward Draymond Green (23) reacts against the Los Angeles Lakers during an NBA basketball game in San Francisco, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απάντησε μέσω Instagram στον Πολ Πιρς για το σχόλιό του πως οι NBAers φοβούνται.

Η κυριαρχία του ΛεΜπρον Τζέιμς στη σειρά των τελικών της Δύσης απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς επιβεβαιώθηκε στο Game 5 με το τριπλ νταμπλ που πέτυχε. Ο "Βασιλιάς" θα δώσει το παρών για δέκατη φορά στην καριέρα του σε Τελικούς του ΝΒΑ, είναι σε τρομερή κατάσταση και δείχνει... τα δόντια του σε κάθε αντίπαλο.

Αυτό το γεγονός σχολίασε ο Πολ Πιρς, ο οποίος εξήγησε πως οι αντίπαλοι τον φοβούνται, εν αντιθέσει με ό,τι γινόταν πριν από μερικά χρόνια. "Οι παίκτες της τωρινής εποχής φοβούνται τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Αισθάνονται φόβο μόλις τον βλέπουν, το βλέπω. Η δική μου εποχή είναι πολύ καλή γι αυτό το πρωτάθλημα. Δεν τον φοβόμασταν" τόνισε χαρακτηριστικά ο "Truth" ο οποίος τον αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του, όσο ήταν ακόμη στους Μπόστον Σέλτικς.

Το ύφος των δηλώσεών του δεν άρεσε όμως στον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος ένιωσε θιγμένος απ' όσα είπε. Γι αυτό, έσπευσε να απαντήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. "Απόλαυσε την απόσυρσή σου, εσύ ακόμη φοβάσαι τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Σκάσε! Το έχουμε καταλάβει" έγραψε με όχι και τόσο... κομψό τρόπο ο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, που έτσι κι αλλιώς έχει δείξει στη διάρκεια της καριέρας του πως δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν την είπε στον Πολ Πιρς: "Σκάσε, ακόμη φοβάσαι τον ΛεΜπρον"

AP Photo/Jeff Chiu

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ