NBA

Ο Ντρέικ αποκάλεσε τον Ντρέιμοντ Γκριν "σκουπίδι"

Ο Ντρέικ αποκάλεσε τον Ντρέιμοντ Γκριν "σκουπίδι"

Ο Ντρέικ ήταν πάλι ανεξέλεγκτος! Ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλεσε "σκουπίδι" τον Ντρέιμοντ Γκριν την ώρα που οι παίκτες των Γουόριορς πήγαιναν στα αποδυτήρια (VIDEOS).

Η παραίνεση του Ανταμ Σίλβερ στον Ντρέικ να έχει καλύτερη συμπεριφορά στο γήπεδο δεν έπιασε τόπο. Ο διάσημος ράπερ και "παγκόσμιος πρεσβευτής των Ράπτορς" πρωταγωνίστησε σε νέο επεισόδιο με αντίπαλο παίκτη αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου τελικού στην Scotiabank Arena, όταν αποκάλεσε τον Ντρέιμοντ Γκριν "σκουπίδι" την ώρα που οι Γουόριορς αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δυο τους κάτι είπαν στιγμιαία ενώ ο Γκριν πήγαινε προς τα αποδυτήρια και αυτή δεν ήταν η πρώτη στιχομυθία που είχε ο Ντρέικ με κάποιον παίκτη των Γουόριορς. Στο πρώτο ημίχρονο κάτι είπε στον Στέφεν Κάρι, με τον οποίον βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο σε μία διακοπή του αγώνα, ενώ αργότερα κάτι ειπώθηκε και μεταξύ αυτού και του Κλέι Τόμπσον, με τον σούτινγκ γκαρντ να αντιδρά χαμογελώντας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γκριν απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο τι ειπώθηκε μεταξύ τους... " Δεν ήταν στην πραγματικότητα καυγάς. Δεν με χτύπησε και ούτε τον χτύπησα. Δεν τον έσπρωξα και δεν με έσπρωξε. Μιλήσαμε. Δεν θα το χαρακτήριζα καυγά", δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Δείτε τι έγινε κατά την έξοδο των παικτών των Γουόριορς από τον αγωνιστικό χώρο:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ