NBA

Ο Ντράμοντ πλάκωσε συμπαίκτη του επειδή του έπαιρνε τα ριμπάουντ

Ο Ντράμοντ πλάκωσε συμπαίκτη του επειδή του έπαιρνε τα ριμπάουντ
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

O τέσσερις φορές (σε οκτώ σεζόν) πρώτος ριμπάουντερ του ΝΒΑ, Αντρέ Ντράμοντ, παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε σε συμπαίκτη του επειδή του... έκλεβε τα ριμπάουντ ενώ είχε δεχθεί αρκετές προειδοποιήσεις.

Λίγους μήνες πριν από τα 27α γενέθλιά του, ο Αντρέ Ντράμοντ δικαίως θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ψηλούς του ΝΒΑ και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς ριμπάουντερ της Λίγκας. Δεν έχει ωριμάσει αγωνιστικά και πνευματικά όσο περίμεναν πολλοί, ωστόσο έχει μπροστά του αρκετά χρόνια για να αποδείξει ότι μπορεί να γράψει ιστορία και να εκμεταλλευθεί το ταλέντο και τα φυσικά του προσόντα. Προς το παρόν, ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς προσπαθεί να ξεχάσει μερικές από τις άσχημες ιστορίες του παρελθόντος, μία από τις οποίες θυμήθηκε σε podcast στο οποίο συμμετείχε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο τέσσερις φορές (σε οκτώ σεζόν) κορυφαίος ριμπάουντερ του ΝΒΑ παραδέχθηκε ότι πλάκωσε στο ξύλο συμπαίκτη του στους Πίστονς επειδή του... έκλεβε "σκουπίδια", με τις φήμες να λένε ότι πρόκειται για τον γκαρντ Ρέτζι Τζάκσον, έναν αρκετά "δύσκολο" χαρακτήρα όπως έχει αποδειχθεί στις θητείες του σε Οκλαχόμα Σίτι και Ντιτρόιτ.

" Εχω βάλει χέρι σε συμπαίκτες μου στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία να πω ονόματα. Ήμουν στο Ντιτρόιτ και το περιστατικό έγινε με έναν από τους πιο κοντινούς μου φίλους εκεί. Του είπα κάποια πράγματα όταν τον πήραμε στην ομάδα, του είπα να κάνει κάτι και δεν το έκανε. Τον προειδοποίησα και εκείνος συνέχισε να κάνει του κεφαλιού του. Του έριξα μπουνιά στο κεφάλι και δεν το ξαναέκανε. Η αλήθεια είναι ότι αυτό συνέβη ξανά και ο λόγος ήταν τα ριμπάουντ. Του άρεσε να παίρνει ριμπάουντ κι ας είναι κοντός. Ερχόταν και μου τα έπαιρνε. Κάποια στιγμή τον πήρα στην άκρη σε ένα timeout και του είπα "Ε, αδελφέ, δεν το βλέπεις ότι προσπαθώ να πάρω 50 ριμπάουντ σε κάθε αγώνα. Σταμάτα να προσπαθείς να μου τα κλέβεις". Και έτσι φτάσαμε στο σημείο να του ρίξω και αγκωνιά στο κεφάλι την επόμενη φορά που το προσπάθησε" είπε ο Ντράμοντ στο Mickstape .

Για την ιστορία, σε οκτώ σεζόν επαγγελματικής καριέρας ο 27χρονος σέντερ έχει 14.5 πόντους από 55% στο δίποντο και 46% στις βολές, 13.8 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.6 μπλοκ ανά 31 λεπτά συμμετοχής σε 599 αγώνες. Ήταν πρώτος ριμπάουντερ στο ΝΒΑ το 2016 (14.8 ανά αγώνα), το 2018 (16 ανά αγώνα), το 2019 (15.6 ανά αγώνα) και το 2020 (15.2 ανά αγώνα).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ