"Ο Ντουράντ θα μπορεί να παίξει τον Φλεβάρη"

Την ώρα που οι πάντες θεωρούν ότι ο Κέβιν Ντουράντ θα χάσει τη σεζόν 2019/20, ο δημοσιογράφος Κρις Κάρτερ υποστηρίζει πως ο άσος των Μπρούκλιν Νετς θα είναι έτοιμος τον Φεβρουάριο (VIDEO).

Σίγουρος πως ο Κέβιν Ντουράντ θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και θα μπορεί να φορέσει τη φανέλα των Νετς στη διάρκεια της σεζόν 2019/20 δήλωσε ο δημοσιογράφος Κρις Κάρτερ στην εκπομπή First Things First. Εξήγησε ότι από ιατρικής άποψης ο KD θα έχει φτάσει στο 100%, ωστόσο παραδέχθηκε πως όλα θα κριθούν από την πνευματική του κατάσταση και το αν θα προτιμήσει να διεκδικήσει από φέτος την κορυφή της Ανατολής ή αν θα κάνει υπομονή για να δουλέψει με φόντο την περίοδο 2020/21.

"Άνθρωποι με τους οποίους μιλάω, μου λένε ότι σε εξίμιση μήνες θα είναι έτοιμος. Θα μπορεί να παίξει στο 100%. Οι άνθρωποι που εμπιστεύομαι και δουλεύουν με τους κορυφαίους αθλητές, μου λένε ότι η ρήξη αχιλλείου θα έχει αποκατασταθεί. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από τον οργανισμό και τον αθλητή αν θα αισθάνονται έτοιμοι. Αν νιώθει άνετα και είμαι παράγοντας των Νετς, ναι, θα τον έβαζα να αγωνιστεί", ήταν το σχόλιο του Κρις Κάρτερ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS