NBA

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ συνεχίζει να προκαλεί ΝΒΑ και κοινή γνώμη

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ συνεχίζει να προκαλεί ΝΒΑ και κοινή γνώμη
AP Photo/Michael Owen Baker AP PHOTO/MICHAEL OWEN BAKER

Αρνείται να φορέσει μάσκα, δεν πιστεύει στον εμβολιασμό και συνεχίζει να προβληματίζει τους πάντες ο Ντουάιτ Χάουαρντ με τη συμπεριφορά και την ανωριμότητά του.

Στα 34 χρόνια του, ο Ντουάιτ Χάουαρντ έχει δώσει πολλές φορές το δικαίωμα για να αμφισβητηθεί η σοβαρότητα και η ωριμότητά του. Τώρα, την ώρα που ο παγκόσμιος πληθυσμός παλεύει με έναν εχθρό τον οποίο ακόμη δεν γνωρίζει σε βάθος, ο έμπειρος σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς προκαλεί και το ΝΒΑ, αλλά και την κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του στη "φούσκα" του Ορλάντο στην οποία έχουν κλειστεί 22 ομάδες της Λίγκας για να ολοκληρώσουν τη σεζόν 2019/20.

Ο Χάουαρντ αρνείται να φορέσει μάσκα, αν και αυτή θεωρείται απαραίτητη σε κάθε χώρο της Disney World, γνωρίζει ότι αρκετός κόσμος τον έχει καταγγείλει στη γραμμή που έχει ανοίξει το ΝΒΑ για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί. " Δεν γνώριζα ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αέρα, το έμαθα πρόσφατα, ωστόσο δεν πιστεύω ότι εδώ έχουμε πρόβλημα. Είμαστε κλεισμένοι σε αυτές τις εγκαταστάσεις, οπότε δεν υπάρχει φόβος" είπε ο Superman, χωρίς να τον ενδιαφέρει απ' ότι φαίνεται το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στη Disney World μπαινοβγαίνουν καθημερινά στις εγκαταστάσεις.

Πέρα, πάντως, από το θέμα της μάσκας ο Χάουαρντ αρνείται να πιστέψει και στο ενδεχόμενο να βρεθεί σύντομα ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού. " Όχι, δεν πιστεύω στον εμβολιασμό, αλλά αυτή είναι η δική μου γνώμη" είπε χαρακτηριστικά.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ