ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντόντσιτς υπέταξε τους Mπλέιζερς

Dallas Mavericks forward Luka Doncic (77) attempts a shot over Portland Trail Blazers center Jusuf Nurkic (27) as Portland Trail Blazers Al-Farouq Aminu (8) and Maurice Harkless (4) look on during the first half of an NBA basketball game, Tuesday, Dec. 4, 2018, in Dallas. (AP Photo/Ron Jenkins)
AP Photo/Ron Jenkins AP PHOTO/RON JENKINS

Με ηγέτη τον Λούκα Ντόντσιτς οι Μάβερικς επιβλήθηκαν με 111-102 των Μπλέιζερς και σημείωσαν την 5η νίκη τους στα τελευταία 6 παιχνίδια τους.

Οι Μάβερικς πήγαν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι κόντρα στους Μπλέιζερς, αφού είδαν μία διαφορά 19 πόντων να εξανεμίζεται στην τέταρτη περίοδο. Τελικά όμως απέφυγαν το... πατατράκ και πήραν τη νίκη με 111-102, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ευχαριστούν τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ ήταν για ακόμα μία φορά απολαυστικός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Το σημαντικότερο ωστόσο ήταν πως αυτός "κλείδωσε" τη νίκη των Μάβς, ευστοχώντας σε ένα τρίποντο με 1 λεπτό να μένει για το τέλος του αγώνα, κάνοντας το σκορ 108-99.

Ο Γουέσλι Μάθιους με 17 πόντους ήταν ο δεύτερος σκόρερ των Μαβς, με τον ΝτιΆντρ Τζόρνταν να προσθέτει 12 πόντους και 17 ριμπάουντ και τον Ντένις Σμιθ 12 πόντους και 9 ασίστ.

Για τους Μπλέιζερς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 33 πόντους, 8 ριμπάυντ και 8 ασίστ και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 18 πόντους, αλλά με 7/19 σουτ.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο Ντόντσιτς υπέταξε τους Mπλέιζερς

AP Photo/Ron Jenkins

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ