NBA

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ έγραψε την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του ΝΒΑ

Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks in New York, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Sarah Stier)
Utah Jazz guard Donovan Mitchell (45) dribbles the ball during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks in New York, Wednesday, March 4, 2020. (AP Photo/Sarah Stier) AP PHOTO/SARAH STIER

Με χρυσά γράμματα έγραψε το όνομά του στα ρεκόρ του ΝΒΑ ο Ντόνοβαν Μίτσελ, αν και η μεγάλη επίδοσή του στο ματς με τους Ντένβερ Νάγγετς δεν συνδυάστηκε με νίκη των Γιούτα Τζαζ (VIDEO).

Δεν είναι ότι έκανε ρεκόρ καριέρας . Δεν είναι ότι έβαλε 57 (!) πόντους σε αγώνα της postseason. Δεν είναι πως το κατάφερε με αξιοπρόσεκτα στατιστικά (13/18 δίποντα, 6/15 τρίποντα, 13/13 βολές) σε 43 λεπτά συμμετοχής. Είναι ο τρόπος που το έκανε. Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν συγκλονιστικός στο πρώτο ματς της σειράς με τους Ντένβερ Νάγγετς, ωστόσο δεν κατάφερε να συνδυάσει την πραγματικά σπουδαία επίδοσή του με νίκη για τους Γιούτα Τζαζ. Τουλάχιστον θα λέει περήφανος ότι έγραψε την τρίτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία των playoffs του ΝΒΑ.

Οι 57 πόντοι του "Spida" συνιστούν την τρίτη καλύτερη επίδοση πίσω από τους 63 που είχε βάλει ο Μάικλ Τζόρνταν σε αγώνα των Μπουλς με τους Σέλτικς το 1986 και τους 61 που είχε πετύχει ο Έλτζιν Μπέιλορ σε αναμέτρηση των Λέικερς επίσης με τους Σέλτικς το πολύ μακρινό 1962. Η αντίδραση του -επίσης φανταστικού απόψε- Τζαμάλ Μάρεϊ δευτερόλεπτα μετά από το τέλος του αγώνα, τα λέει όλα για το show του ηγέτη των Γιούτα Τζαζ.



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ