NBA

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να καλέσει τους Ράπτορς στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται να καλέσει τους Ράπτορς στον Λευκό Οίκο
(AP PHOTO/ALEX BRANDON)

Μπορεί από το 2017 οι πρωταθλητές του ΝΒΑ να μην έχουν επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως θα το... σκεφτεί, αν οι Τορόντο Ράπτορς το επιθυμούν. Πάντως, οι δηλώσεις του coach Νερς δείχνουν πως το πιθανό είναι η επίσκεψη να μην πραγματοποιηθεί εκ νέου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε πως θα σκεφτεί να προσκαλέσει τους Τορόντο Ράπτορς στον Λευκό Οίκο, εφόσον και οι ίδιοι το επιθυμούν.

" Θα το σκεφτούμε. Είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ. Το παρακολούθησα λίγο. Είναι πραγματικά συγκλονιστικοί. Έκαναν σπουδαία δουλειά ως ομάδα. Θα το σκεφτούμε (σ.σ. για την επίσκεψη). Αν εκείνοι το επιθυμούν κι εμείς με τη σειρά μας θα το σκεφτούμε".

Βέβαια, ο head coach των Ράπτορς, Νικ Νερς, είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα: " Σίγουρα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον Τριντό. Δεν έχω ακούσει κάτι για τον Λευκό Οίκο. Αλλά είμαστε ομάδα του Καναδά, σωστά; Θα πάμε να δούμε τον Τριντό στην Οτάβα. Είμαστε ομάδα του Καναδά".

Θυμίζουμε πως από το 2017, που ξεκίνησε η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ, οι πρωταθλητές ΝΒΑ δεν τον έχουν επισκεφτεί στον Λευκό Οίκο, όπως ήταν το σύνηθες. Επίσης, ούτε οι Φιλαδέλφια Ίγκλις έκαναν τη συγκεκριμένη επίσκεψη μετά τη νίκη τους στο Super Bowl 2018, αλλά ούτε και το Βιρτζίνια, που φέτος σήκωσε τον τίτλο στο NCAA.

Αντίθετα, οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, οι φετινοί νικητές του Super Bowl, ενδέχεται να πραγματοποιήσουν την παραδοσιακή επίσκεψη, παρά τις διαφωνίες ορισμένων παικτών.

(AP Photo/Alex Brandon)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ