ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντοκ Ρίβερς αποκάλυψε πώς μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Ντοκ Ρίβερς αποκάλυψε πώς μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και με ποιον τρόπο μπορεί να το καταφέρει. Ο head coach των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, έδωσε την απίθανη απάντηση (VIDEO).

Υπάρχει τρόπος να σταματήσουν οι άμυνες του ΝΒΑ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή έστω να τον περιορίσουν. Υπάρχει κάποιο πλάνο που μπορεί να λειτουργήσει σωστά απέναντι στον superstar των Μιλγουόκι Μπακς; Ο Ντοκ Ρίβερς, ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς, μίλησε με τρομερά κολακευτικά λόγια για τον "Greek Freak" και αποκάλυψε το... μυστικό για να προσγειώσει κάποιος τον διεκδικητή του φετινού MVP: "Για να τον σταματήσεις, πρέπει να χτίσεις έναν τοίχο γύρω από το καλάθι" ήταν η ατάκα του στην εκπομπή "Undisputed".

Αναλυτικά οι ατάκες του πολύπειρου προπονητή:

" Είναι το ίδιο σκληρός με τον Κέβιν Ντουράντ και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, η δική μας αντιμετώπιση είναι ίδια απέναντί τους. Είμαι τύπος στον οποίο αρέσει η άμυνα, είναι αστείο, υπάρχουν στιγμές στα meetings μας που συζητάμε και ψάχνουμε τρόπος και απλά λέμε "οκ, αυτό μπορεί να λειτουργήσει". Για να τον σταματήσεις, πρέπει να χτίσεις έναν τοίχο γύρω από το καλάθι. Ακόμη κι αν το κάνεις, όμως, αυτός θα βρει τους σουτέρ που βρίσκονται γύρω του. Είναι σπουδαίος πασέρ, αυτό είναι ακόμη ένα πρόβλημα. Παίζει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, δεν κυριαρχεί με το σουτ, επιτίθεται ασταμάτητα και έχει τρομερό μέγεθος".

Μετά από 20 αγώνες, ο Αντετοκούνμπο έχει 27.3 πόντους με 65.3% στο δίποντο, 68.2% στις βολές, 12.9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1.5 κλεψίματα και 1.3 κοψίματα ανά 33.8 λεπτά συμμετοχής. Στην έκτη του σεζόν, είναι πλέον το φαβορί για τον τίτλο του MVP, αρκεί να μείνει υγιής και να συνεχίσουν οι Μπακς να κερδίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ