ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντίνγουϊντι εκτέλεσε τους Σίξερς

Brooklyn Nets' Spencer Dinwiddie in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, Dec. 12, 2018, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Με τον Σπένσερ Ντίνγουϊντι να έχει βραδιά καριέρας, οι Νετς σόκαραν τους Σίξερς, κερδίζοντάς τους με 127-124 στην Φιλαντέλφεια.

Πριν από μερικές εβδομάδες οι Σίξερς κέρδισαν μέσα στο Μπρούκλιν χάρη σε τρίποντο του Τζίμι Μπάτλερ. Αυτή τη φορά όμως δεν είχαν τον Μπάτλερ στην σύνθεσή τους για να τους σώσει, αφού ο All Star φόργουορντ έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού. Άλλο που δεν ήθελαν οι Νετς, οι οποίοι πήραν ιδανική ρεβάνς, παίρνοντας μία σπουδαία νίκη με 127-124 μέσα στην Φιλαντέλφεια! Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το Μπρούκλιν.

Οι Νετς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους κόντρα στους Σίξερς. Έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους από νωρίς και είχαν γενικώς το προβάδισμα, φτάνοντας στο τέλος σε μία αγχωτική νίκη χάρη στην ψυχραιμία τους στις βολές στο φινάλε.

Ο Σπένσερ Ντίνγουϊντι ήταν ο ηγέτης του Μπρούκλιν, έχοντας βραδιά καριέρας, αφού τελείωσε τον αγώνα με 39 πόντους και 5 ασίστ και πολλούς κρίσιμους πόντους στο φινάλε. Από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση και ο Άλαν Κραμπ με 20 πόντους, με τον Τζο Χάρις να προσθέτει 14 πόντους, σε μία βραδιά που οι Νετς είχαν 14/28 τρίποντα!

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 33 πόντους και 17 ριμπάουντ, ο Μπεν Σίμονς 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ και ο Φουρκάν Κορκμάζ 18 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο Ντίνγουϊντι εκτέλεσε τους Σίξερς

AP Photo/Matt Slocum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ