NBA

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν για την συνύπαρξη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Ήμουν δυστυχισμένος"

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν για την συνύπαρξη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς: "Ήμουν δυστυχισμένος"
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν μίλησε στο Sports Illustrated για την τριετή συνύπαρξή του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, λέγοντας ότι ήταν "δυστυχισμένος" καθώς προσπαθούσε να χτίσει ομάδα γύρω από τον "Βασιλιά".

Όλες οι ομάδες του ΝΒΑ θα ήθελαν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ρόστερ τους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι και όλοι οι παράγοντες του ΝΒΑ θέλουν να έχουν τον "Βασιλιά" πάνω από το κεφάλι τους. Ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, ένας παράγοντας που έχει συνεργαστεί τρία χρόνια με τον σούπερ σταρ των Λέικερς, κάτι ξέρει επ' αυτού.

Ο νέος αντιπρόεδρος αγωνιστικού τμήματος των Πέλικανς και πρώην general manager των Καβαλίερς είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sports Illustarted ότι ήταν πολύ κακή εμπειρία το να προσπαθεί να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Τζέιμς.

" Όλα όσα κάναμε δεν ήταν διασκεδαστικά. Ήμουν δυστυχισμένος. Κυριολεκτικά τη στιγμή που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ήξερα ότι θα φύγω. Δεν υπήρχε κανένας τρόπος να μείνω για οποιοδήποτε χρηματικό ποσό. Δεν παρακολουθούσα το πρωτάθλημα, δεν μου άρεσε πια το παιχνίδι. Ήμουν τόσο προσηλωμένος στο αποτέλεσμα, που έχασα τελείως την ευχαρίστησή μου", δήλωσε ο Γκρίφιν.

Πρέπει να είσαι πρόθυμος να έχεις ορισμένους δύσκολους διαλόγους με τον ΛεΜπρόν. Εγώ το έκανα και αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε σπουδαία σχέση, επειδή θα του έλεγα αυτό που ήθελε να ακούσει

Ο λόγος που συνέβαινε αυτό ήταν απλός. " Ο ΛεΜπρόν έπαιρνε όλα τα εύσημα και καμία ευθύνη. Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό για τους άλλους. Δεν τους αρέσει να είναι μέρος ενός τέτοιου κόσμου", είπε ο Γκρίφιν, ο οποίος έφυγε από τους Καβαλίερς τον Ιούνιο του 2017, λίγο πριν από το τέλος του συμβολαίου του. Προσλήφθηκε στη Νέα Ορλεάνη τον περασμένο Απρίλιο.

Ένας άλλος λόγος που δεν ήταν διασκεδαστική η συνύπαρξη με τον Τζέιμς κατά τον Γκρίφιν, ήταν ο εξής: " Πρέπει να είσαι πρόθυμος να έχεις ορισμένους δύσκολους διαλόγους με τον ΛεΜπρόν. Εγώ το έκανα και αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε σπουδαία σχέση, επειδή θα του έλεγα αυτό που ήθελε να ακούσει και το σεβόταν αυτό, επειδή του το έλεγα για τους σωστούς λόγους".

Μεταξύ άλλων, ο Γκρίφιν είπε στο Sports Illustrated ότι θεωρεί πως ο Τζέιμς " δεν θέλει πια το ίδιο πολύ να κερδίζει" και ότι " δεν υπάρχουν πολλά για αυτόν για να κατακτήσει".

Ο Τζέιμς δεν άφησε ασχολίαστα όσα είπε στη συνέντευξή του ο πρώην συνεργάτης του, έστω κι αν δεν τον κατονόμασε. Το έκανε άλλωστε με μπόλικη δόση χιούμορ: " Εντάξει, εντάξει. Αρκετά. Δεν είμαι εδώ για μπούρδες. Ο αιθέρας έρχεται σύντομα".


Photo credits: AP Photo/Tony Dejak
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ