NBA

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ προειδοποίησε το ΝΒΑ: "Δεν πρόκειται να παίξω..."

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ προειδοποίησε το ΝΒΑ: "Δεν πρόκειται να παίξω..."
AP Photo/Sue Ogrocki AP PHOTO/SUE OGROCKI

Αποφασισμένος να παλέψει για τα playoffs δήλωσε ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, που όμως εξήγησε ότι δεν πρόκειται να παίξει με τους Μπλέιζερς σε περίπτωση που γίνουν ελάχιστα ματς και δεν του αρκούν για να μπει στην οκτάδα.

Την ώρα που ο Άνταμ Σίλβερ διαπραγματεύεται με τη Disney World για να διοργανώσει στο ESPN Wide World of Sports Complex το υπόλοιπο της σεζόν 2019/20 , οι συνεργάτες του ολοκληρώνουν τα πλάνα που θα προτείνουν την Παρασκευή (29/5) στο Board of Governors. Συγκεκριμένοι αγώνες κανονικής περιόδου, καθόλου αγώνες κανονικής περιόδου, απευθείας playoffs με την κλασική μορφή τους (Ανατολή - Δύση), απευθείας playoffs με τα ζευγάρια 1-16 ανεξάρτητα από περιφέρειες, όλα βρίσκονται στο τραπέζι χωρίς να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για κάποιο σενάριο αυτή τη στιγμή.

Με τα ερωτηματικά να είναι ακόμη πολλά, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έγινε ο πρώτος παίκτης που εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του και να αγωνιστεί, αλλά και να διεκδικήσει με τους Μπλέιζερς μια θέση στα playoffs. Ο ηγέτης της ομάδας του Πόρτλαντ δεν θέλει όμως να γίνει κομπάρσος και γι' αυτό έστειλε το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση ώστε να έχει αρκετούς αγώνες για να παλέψει ώστε να χωρέσει στην πρώτη οκτάδα της Δυτικής Περιφέρειας.

" Αν επιστρέψουμε για να δώσουμε μερικά παιχνίδια ώστε να τελειώσει η σεζόν, αν μας πετάξουν εκεί έξω για αγώνες άνευ ουσίας και δεν έχουμε πραγματικές πιθανότητες για να μπούμε στα playoffs, τότε ναι θα είμαι με την ομάδα μου, διότι είμαι μέλος της, όμως δεν πρόκειται να αγωνιστώ. Σας το λέω. Αν επιστρέψουμε και δεν έχουμε την ευκαιρία για τα playoffs, θα εμφανιστώ, θα προπονηθώ και θα είμαι με την ομάδα αλλά θα μείνω στον πάγκο. Αν όμως γυρίσουμε και μας πουν ότι θα παίξουμε κάτι σαν τουρνουά με όσους βρίσκονται στις θέσεις 7 έως 12, ώστε να κερδίσουμε τα τελευταία εισιτήρια για τα playoffs, τότε θα είναι τέλεια" ήταν η θέση του Ντέιμιαν Λίλαρντ στο Yahoo .

Για την ιστορία, οι Μπλέιζερς είναι 9οι στη Δύση με ρεκόρ 29-37. Δεν προλαβαίνουν τους έβδομους Ντάλας Μάβερικς (40-27), στόχος τους είναι όμως οι όγδοοι Μέμφις Γκρίζλις (32-33).

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ