NBA

Ο Ντάνκαν γίνεται βοηθός του Πόποβιτς στους Σαν Αντόνιο Σπερς

San Antonio Spurs' Tim Duncan listens while special guests speak about him during his jersey retirement ceremony, Sunday, Dec. 18, 2016, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
San Antonio Spurs' Tim Duncan listens while special guests speak about him during his jersey retirement ceremony, Sunday, Dec. 18, 2016, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate) AP PHOTO/DARREN ABATE

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς και ο Τιμ Ντάνκαν θα συνεργαστούν ξανά, αυτοί τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή να συνοδεύει αμφότερους.

Την καριέρα του προπονητή ξεκινάει ο Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος μετά από τρία χρόνια εκτός από κάθε δραστηριότητα στο ΝΒΑ , αποφάσισε να φορέσει κοστούμι και να επιστρέψει στους Σαν Αντόνιο Σπερς με νέα ιδιότητα.

Ο 43χρονος βετεράνος υπηρέτησε τα "Σπιρούνια" σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής του καριέρας, από το 1997 έως το 2016. Διάστημα στο οποίο κατέκτησε πέντε φορές το δαχτυλίδι του ΝΒΑ, όλες με τον Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο. Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι δυο τους θα συνεργαστούν εκ νέου, με την ιδιότητα του προπονητή όμως να συνοδεύει αμφότερους.

AP Photo/Darren Abate

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ