NBA

Ο Νοβίτζκι πραγματοποίησε την επιθυμία 92χρονης να τον δει από κοντά

Ο Νοβίτζκι πραγματοποίησε την επιθυμία 92χρονης να τον δει από κοντά

Ο σπουδαίος Ντιρκ Νοβίτζκι έκανε πραγματικότητα την επιθυμία της γηραιότερης θαυμάστριάς του, της 92χρονης Πεγκ Χόσγουιρθ, και την συνάντησε μετά τον αγώνα των Μάβερικς με τους Νάγκετς.

Ο Ντιρκ Νοβίτζκι έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθιόν ότι είναι ένας διαφορετικός σταρ από τους άλλους. Φρόντισε να το επιβεβαιώσει αυτό για ακόμα μία φορά, αφού μετά το τέλος του αγώνα των Μάβερικς με τους Νάγκετς ( νίκη των δεύτερων με 114-104 ) συνάντησε στα αποδυτήρια την γηραιότερη θαυμάστριά του, ηλικίας 92 ετών!

Ο λόγος για την Πεγκ Χόσγουιρθ, η οποία είχε γενέθλια και η επιθυμία της ήταν να συναντήσει τον αγαπημένο της παίκτη! Ο Γερμανός ενημερώθηκε για αυτό και φρόντισε να την συναντήσει, δίνοντάς της και μία φανέλα.

" Μου είπε ότι είμαι η καλύτερη, αλλά του είπα ότι αυτός είναι ο καλύτερος και του έδωσα ένα φιλί/ Μετά του είπα ότι έχω τρία αγόρια και πως αυτός είναι το καλύτερο πρότυπο, ότι τον παρακολουθώ από την αρχή της καριέρας του και τον αγαπάω" δήλωσε αργότερα η συμπαθέστατη γιαγιά, μην κρύβοντας την χαρά της.

Δείτε το υπέροχο VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ