NBA

Ο Νεϊμάρ φόρεσε φανέλα των Μπακς και περιμένει τον Αντετοκούνμπο στο Παρίσι!

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's second goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Τρομερό video από τον Νεϊμάρ, ο οποίος εμφανίστηκε με φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς και υποσχέθηκε να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση που θα δώσουν τα "Ελάφια" στο Παρίσι απέναντι στους Χόρνετς.

Το NBA Paris Game είναι προ των πυλών και την ερχόμενη Παρασκευή (24/1, 22:00) οι Μιλγουόκι Μπακς θα κοντραριστούν με τους Σάρλοτ Χορνετς στο Παρίσι.

Η αναμέτρηση αυτή θα μαγνητίσει τα εκατομμύρια βλέμματα Ευρωπαίων φιλάθλων του NBA, προσελκύοντας φυσικά τους κατοίκους του Παρισιού -και όχι μόνο- στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Μεταξύ αυτών και ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ ο οποίος αναμένεται να δώσει το "παρών" για να δει τους Μπακς και δη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Σε video που ανέβασε ο ίδιος μάλιστα, ο Βραζιλιάνος άσος φόρεσε τη φανέλα των Μπακς και ξεκαθάρισε πως θα είναι εκεί για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Γεια σας. Άκουσα οτι ο Γιάννης και οι Μπακς έρχονται στο Παρίσι. Ελπίζω να την απολαύσουν. Θα σας δω στο παιχνίδι", ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

Δείτε το video του Νεϊμάρ που μοιράστηκαν και οι Μπακς στο Twitter:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ