NBA

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς κάνει το tablet να μοιάζει με κινητό!

Philadelphia 76ers' Boban Marjanovic in action during an NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Feb. 21, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Philadelphia 76ers' Boban Marjanovic in action during an NBA basketball game against the Miami Heat, Thursday, Feb. 21, 2019, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Εχετε δει tablet να μοιάζει με κινητό στα χέρια μπασκετμπολίστα ύψους 2μ.22; Δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Μπεν Σίμονς με πρωταγωνιστή τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Η εκτός έδρας νίκη επί των Θάντερ πανηγυρίστηκε από τους παίκτες των Σίξερς, το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας της Φιλαδέλφια ήταν εξαιρετικό, η αλήθεια είναι όμως πως το κέφι όλων το φτιάχνει συνεχώς ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ που αποκτήθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Κλίπερς πακέτο με τον Τομπάιας Χάρις είναι πάντα εκεί για να φτιάξει το κέφι των συμπαικτών του, το έκανε και τα ξημερώματα στο αεροπλάνο.

Ο Μαριάνοβιτς έπιασε ένα iPad και το χρησιμοποίησε σαν κινητό τηλέφωνο, με τον Μπεν Σίμονς να απαθανατίζει τη στιγμή και να δείχνει τα γιγαντιαία χέρια του συμπαίκτη του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς κάνει το tablet να μοιάζει με κινητό!
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ