NBA

Ο Μπόγκουτ άλλαξε γνώμη και επιστρέφει στο ΝΒΑ

Ο Μπόγκουτ άλλαξε γνώμη και επιστρέφει στο ΝΒΑ
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ετοιμος να υπογράψει στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν είναι ο Άντριου Μπόγκουτ, που αναδείχθηκε φέτος MVP και κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Μετά από το περσινό του πέρασμα από τους Λος Άντζελες Λέικερς, ο Άντριου Μπόγκουτ αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΝΒΑ για να γυρίσει στην Αυστραλία. Ο 34χρονος πλέον σέντερ έκανε φοβερή σεζόν με τους Σίντνεϊ Κινγκς, αναδείχθηκε MVP και κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος και ενώ είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται πια να γυρίσει στις ΗΠΑ, τώρα είναι έτοιμος να διεκδικήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά το πρώτο που κατέκτησε το 2015 με τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια του Athletic, οι εκπρόσωποι του Μπόγκουτ βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Σίντνεϊ Κινγκς για να πάρουν την ελευθέρας του Αυστραλού, που στη συνέχεια θα εξετάσει τις -αρκετές- προτάσεις που έχει από το ΝΒΑ για να καταλήξει πιθανότατα στους Γουόριορς. Η ομάδα του Στιβ Κερ αναζητεί έναν συμπληρωματικό ψηλό που θα γεμίσει τη θέση του σέντερ στην οποία παίζουν οι ΝτεΜάρκους Κάζινς, Κεβόν Λούνι, Τζόρνταν Μπελ, ο Μπόγκουτ γνωρίζει τον οργανισμό και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στο Όκλαντ.

Σε 694 αγώνες στο ΝΒΑ με τους Μπακς, τους Γουόριορς, τους Καβαλίερς (μία συμμετοχή) και τους Λέικερς, ο έμπειρος σέντερ έχει 9.8 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά 28.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ