ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάτλερ ναύλωσε τσάρτερ σε συμπαίκτη του για να δει τον αδελφό του να παίζει μπάσκετ!

Minnesota Timberwolves' Jimmy Butler plays against the Houston Rockets during the first half of Game 4 in an NBA basketball first-round playoff series Monday, April 23, 2018, in Minneapolis. (AP Photo/Jim Mone)
AP Photo/Jim Mone AP PHOTO/JIM MONE

Ο Τζίμι Μπάτλερ έδειξε το άλλο του πρόσωπο, αφού ναύλωσε τσάρτερ για χάρη του Τάιους Τζόουνς, προκειμένου ο συμπαίκτης του να δει το ντεμπούτο του αδελφού του στο NCAA!

Ο Τζίμι Μπάτλερ αποφάσισε να βοηθήσει τον Τάιους Τζόουνς με έναν σπάνιο τρόπο: Ναύλωσε για χάρη του ένα τσάρτερ, προκειμένου ο συμπαίκτης του να μπορέσει να παρακολουθήσει τον αδελφό του, Τρε Τζόουνς, να κάνει το ντεμπούτο του στο NCAA στον θρίαμβο του Ντιούκ επί του Κάνσας !

Η ιστορία πίσω από το τρομερό σκηνικό που στήθηκε έχει ως εξής: Με τους Γουλβς να βρίσκονται στο Λος Άντζελες για τον αγώνα με τους Λέικερς, ο Μπατλερ άκουσε ότι ο Τζόουνς δεν βρήκε εισιτήρια για απευθείας πτήση για την Ιντιάνα, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο αγώνας του Ντιούκ - όπου αγωνίζεται ο αδελφός του - με το Κάνσας. Τότε ήταν που του πρότεινε να ναυλώσει τσάρτερ προκειμένου οι δυο τους να πάνε να δουν τον αγώνα!

Το ακόμα πιο όμορφο της υπόθεσης είναι ότι λόγω ενός προσωπικού θέματος ο Μπάτλερ δεν ταξίδεψε τελικά μαζί με τον Τζόουνς, κάτι που σημαίνει ότι ο γκαρντ των Γουλβς ταξίδεψε μόνος του!

Για την ιστορία, ο Τάιους Τζόουνς είδε τον αδελφό του. Τρε, να ξεκινάει στην βασική πεντάδα του Ντιούκ και να σημειώνει 6 πόντους με 2/7 σουτ, έχοντας ακόμα 4 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Jim Mone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ