NBA

Ο Μπάτλερ έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Γουόρεν

Ο Μπάτλερ έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Γουόρεν
AP Photo/Lynne Sladky AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Ο Τζίμι Μπάτλερ ανέβασε ένα VIDEO που τον έδειχνε να χορεύει μετά τη νίκη των Χιτ επί των Πέισερς, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που άνοιξε με τον Τι Τζέι Γουόρεν πριν από 7 μήνες.

Ο Τζίμι Μπάτλερ και ο Τι Τζέι Γουόρεν είχαν προκαλέσει θόρυβο στις 9 Ιανουαρίου όταν ήρθαν στα χέρια σε αγώνα των Χιτ με τους Πέισερς. Οι δύο ανυπομονούσαν για την επόμενη συνάντησή τους, ωστόσο ο κορονοϊός τους χάλασε τα σχέδια. Τελικά, έστω και 7 μήνες αργότερα τέθηκαν αντιμέτωποι. Και έδειξαν ότι η κόντρα υπάρχει ακόμα. Από μέρους του Μπάτλερ τουλάχιστον.

Με τους Χιτ να φτάνουν σε μία άνετη νίκη με 114-92, με τον Μπάτλερ να έχει 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα έναντι 12 πόντων με 5/14 σουτ και 5 ριμπάουντ του Γουόρεν, ο σταρ των Χιτ αποφάσισε να τρολάρει με εναλλακτικό τρόπο τον αντίπαλό του: Με ένα VIDEO όπου φαίνεται να χορεύει σε μία προπόνηση του Μαϊάμι, δείχνοντας να βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση.

Για την ιστορία, σε μερικές ημέρες, στις 14 Αυγούστου συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες θα τεθούν ξανά αντίπαλοι, ενώ πλέον υπάρχει σημαντική πιθανότητα να τους δούμε να μαρκάρουν ο ένας τον άλλο και στα playoffs, αφού αυτή τη στιγμή το Μαϊάμι είναι 4ο στην Ανατολή και η Ιντιάνα 5η. Κοινώς, ίσως έχουμε ακόμα πολλά επεισόδια μπροστά μας.

Δείτε το VIDEO που ανέβασε ο Μπάτλερ:

AP Photo/Lynne Sladky

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

mood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jimmy Butler (@jimmybutler) στις

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ