NBA

Ο Μπάρκλεϊ "βλέπει" πρωτάθλημα για τους Μπακς

Ο Μπάρκλεϊ "βλέπει" πρωτάθλημα για τους Μπακς
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ... ξαναχτύπησε και προέβλεψε ότι οι Μιλγουόκι Μπακς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα -αποκλείοντας προηγουμένως τους Τορόντο Ράπτορς (VIDEOS)!

Οι προβλέψεις αρέσουν στον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και δεν το κρύβει. Πριν από τα playoffs προέβλεψε ότι οι Μπλέιζερς θα φτάσουν στους Τελικούς του ΝΒΑ και την προσυπέγραψε μετά την ήττα τους στον πρώτο αγώνα της σειράς με τους Νάγκετς. Το βράδυ της Δευτέρας ο "Τσακ"... αποκάλυψε και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στους Τελικούς: τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο παρουσιαστής του ΤΝΤ δεν έμεινε πάντως σε αυτή την πρόβλεψη. Είπε ακόμα κατά την διάρκεια της εκπομπής "Inside the NBA" ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα κατακτήσουν και το φετινό πρωτάθλημα! Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής ο Μπάρκλεϊ δεν τα πηγαίνει άσχημα στις προβλέψεις του στα playoffs.

Μετά τον 3ο αγώνα είχε πει ακόμα ότι οι Σέλτικς δεν πρόκειται να κερδίσουν άλλο ματς και όπως όλα δείχνουν προς τα εκεί πηγαίνει το πράγμα. Παράλληλα προέβλεψε ότι ο αντίπαλος των Μπακς στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας θα είναι οι Τορόντο Ράπτορς. Υπομονή λίγες ημέρες και θα μάθουμε εάν ο... μάντης "Τσακ" θα πέσει μέσα.

Δείτε τις τελευταίες δύο προβλέψεις του Τσαρλς Μπάρκλεϊ:



Photo credits: AP Photo/Aaron Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ