NBA

Ο Μόντι Γουίλιαμς προτίμησε τους Σανς από τους Λέικερς

Ο Μόντι Γουίλιαμς προτίμησε τους Σανς από τους Λέικερς
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Διάδοχος του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έγινε ο Μόντι Γουίλιαμς, που συμφώνησε με τους Φοίνιξ Σανς για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ποιος να το έλεγε πως μετά από αρκετούς παίκτες οι Λέικερς θα δουν και προπονητή να τους γυρίζει την πλάτη. Οι παράγοντες της ομάδας του Λος Άντζελες είχαν καταλήξει στους Τάιρον Λου - Μόντι Γουίλιαμς για τη θέση του head coach, ωστόσο ο δεύτερος βγήκε από το παιχνίδι καθώς έδωσε τα χέρια με τους Σανς για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο Γουίλιαμς εργάζεται αυτή τη στιγμή στους Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς ως assistant coach του Μπρετ Μπράουν, ενώ στο παρελθόν δούλεψε ως πρώτος στους Νιου Ορλίανς Χόρνετς / Πέλικανς πριν συνεχίσει στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ τη σεζόν 2015/16. Στα 47 του θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει μια ομάδα με πολλούς νεαρούς ανερχόμενους αστέρες όπως ο Ντέβιν Μπούκερ και ο ΝτιΆντρε Έιτον, η οποία ενδέχεται να έχει ακόμη και το νούμερο 1 στο επερχόμενο NBA Draft. Αν συμβεί αυτό, τότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα επιλέξει το Φοίνιξ που αφήνει να εννοηθεί πως μπορεί και να μην επενδύσει στον φοβερό και τρομερό Ζάιον Γουίλιαμσον.

Όσο για τους Λέικερς; Όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουν στον Τάιρον Λου, ώστε να... εξευμενίσουν και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που λέγεται πως είναι δυσαρεστημένος με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο στο Λος Άντζελες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ