ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μονκ ξέχασε κάτι σημαντικό πριν μπει στο παρκέ

Ο Μονκ ξέχασε κάτι σημαντικό πριν μπει στο παρκέ
AP PHOTO/CHUCK BURTON

Ο Τζέιμς Μπορέγκο μόλις είχε πει στον Μαλίκ Μονκ να μπει στο γήπεδο. Ο σούτινγκ γκαρντ των Χόρνετς είχε ξεχάσει όμως κάτι σημαντικό στα αποδυτήρια... (VIDEO).

Ο Μαλίκ Μονκ έγινε άθελά του ο πρωταγωνιστής της βραδιάς κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ της Σάρλοτ και του Μαϊάμι . Ο δευτεροετής σούτινγκ γκαρντ κλήθηκε από τον Τζέιμς Μπορέγκο να μπει στο παρκέ ως αλλαγή λίγο πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου. Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως. Κι αυτό διότι είχε ξεχάσει τη φανέλα του στα αποδυτήρια!

Ο Μονκ έκανε κανονικά προθέρμανση με την υπόλοιπη ομάδα, φορώντας το t-shirt της Σάρλοτ, προφανώς όμως είχε ξεχάσει να βάλει από μέσα και τη φανέλα με την οποία θα αγωνιζόταν. Όταν το κατάλαβε ήταν λοιπόν αργά. Η αλλαγή του Μπορέγκο ακυρώθηκε και ο Μονκ πήγε στα αποδυτήρια για να την φορέσει...

Παρεμπιπτόντως, ο νεαρός γκαρντ ήταν πάλι πολύ καλός, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του την πολύ κακή ρούκι χρονιά, κερδίζοντας ξανά χρόνο στο rotation του προπονητή του. Κόντρα στο Μαϊάμι ο Μονκ έβαλε 8 πόντους, μοίρασε 7 ασίστ και είχε +26 στον δείκτη "+/-", καθώς βρισκόταν στο γήπεδο την ώρα που οι "σφήκες" έκαναν την ανατροπή, φτάνοντας στη νίκη με 122-113.

Photo credits: AP Photo/Chuck Burton

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ