ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έριξε βόμβα: "Επιστρέφω στην Ευρώπη"

Los Angeles Clippers' Milos Teodosic celebrates his three-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Monday, Dec. 11, 2017, in Los Angeles. The Clippers won 96-91. (AP Photo/Jae C. Hong)
Los Angeles Clippers' Milos Teodosic celebrates his three-point basket during the second half of an NBA basketball game against the Toronto Raptors, Monday, Dec. 11, 2017, in Los Angeles. The Clippers won 96-91. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Δεν χωράει στο roster των Κλίπερς, έχει χάσει τον ρόλο του και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Λος Άντζελες. Ο Μίλος Τεόντοσιτς έκανε την αποκάλυψη πως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και... όλοι τρέχουν!

Έτοιμος να αποχαιρετήσει το ΝΒΑ μετά από ενάμιση χρόνο είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς δεν έχει φέτος τον ρόλο που θα ήθελε στους Κλίπερς. Σύμφωνα με δηλώσεις του που φιλοξενούνται σε μέσα της Σερβίας, ο 31χρονος πόιντ γκαρντ έχει πάρει την απόφασή του και δεν αποκλείεται να πατήσει ευρωπαϊκό έδαφος και πριν το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

" Δεν νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Ήρθα, είδα πως είναι, όμως διασκέδαζα στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα διασκεδάζω περισσότερο εκεί. Είναι δεδομένο ότι θα γυρίσω, είτε στη διάρκεια της φετινής σεζόν, είτε στο τέλος της. Θα δούμε" ήταν οι ατάκες του Τεόντοσιτς στο "Voice of America", με αποτέλεσμα οι κορυφαίες ομάδες της EuroLeague να χαμογελούν.

Στην περσινή rookie σεζόν του ο Σέρβος γκαρντ είχε 9.5 πόντους με 49.2% στα δίποντα, 37.9% στα τρίποντα και 84.8% στις βολές, μαζί με 2.8 ριμπάουντ και 4.6 ασίστ ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής. Φέτος έχει παίξει σε μόλις οκτώ ματς, με αποτέλεσμα οι μέσοι όροι του να είναι πολύ χαμηλά (2.9 πόντοι, 1.8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ ανά 10.3 λεπτά συμμετοχής).

Για την ιστορία, το συμβόλαιό του Τεόντοσιτς φτάνει φέτος τα 6.300.000 δολάρια. Αν ζητήσει να αποδεσμευθεί από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, θα πάρει μια αποζημίωση και θα δώσει στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς την ευκαιρία να καλύψει με διαφορετικό τρόπο η θέση του, μιας και στο ρόστερ υπάρχουν οι Πάτρικ Μπέβερλι, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Τάιρον Γουάλας, Έιβερι Μπάντλεϊ, Λου Γουίλιαμς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ