NBA

Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε μέρος των μετοχών του στους Χόρνετς

Ο Μάικλ Τζόρνταν πούλησε μέρος των μετοχών του στους Χόρνετς
AP Photo/Kin Cheung AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποφάσισε ότι χρειάζεται... συμπαίκτες στο κουμάντο των Χόρνετς, ανακοινώνοντας ότι πούλησε μέρος των μετοχών του σε δύο επιχειρηματίες.

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν θα είναι πλέον... μόνος του στους Χόρνετς. Όπως έγινε γνωστό, ο "Air" πούλησε σημαντικό μέρος των μετοχών της ομάδας - της οποίας είναι Ιδιοκτήτης - σε δύο επιχειρηματίες που έχουν ως βάση τη Νέα Υόρκη. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, όταν πάρει έγκριση από το ΝΒΑ.

Ο Τζόρνταν ξεκαθάρισε ότι αυτός θα παραμείνει το αφεντικό, απλώς αποφάσισε ότι ήταν μία καλή στιγμή να αποκτήσει λίγο βοήθεια, καθώς μέχρι πρόσφατα κατείχε το 97% των μετοχών της ομάδας.

" Αν και θα συνεχίσω να έχω τον έλεγχο των Χόρνετς και να παίρνω όλες τις αποφάσεις που αφορούν την ομάδα και τον οργανισμό και θα παραμείνω ο εκπρόσωπος της ομάδας στο ΝΒΑ, οι επενδύσεις που πρόκειται να γίνουν από τον Γκέιμπ και τον Νταν είναι πολύτιμες" ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Τζόρνταν.

Ο "Air" είχε αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας το 2010, δίνοντας τότε 180 εκατ. δολάρια στον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Μπομπ Τζόνσον. Σύμφωνα με το Forbes, οι Χόρνετς αξίζουν πλέον 1.3 δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας την τρίτη χαμηλότερη αξία από τις 30 ομάδες του ΝΒΑ.

AP Photo/Kin Cheung

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ