ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μάικλ Τζόρνταν έριξε φάπα σε παίκτη του!

Ο Μάικλ Τζόρνταν έριξε φάπα σε παίκτη του!

Ο Μάικλ Τζόρνταν έδειξε με τον δικό του τρόπο ότι εκνευρίστηκε επειδή ένα λάθος του Μαλίκ Μονκ παραλίγο να στοιχίσει μία ήττα στους Χόρνετς, ρίχνοντάς του φάπα!

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ανεχόταν το λάθος όταν ήταν παίκτης. Τώρα που είναι ιδιοκτήτης των Χόρνετς αυτό δεν έχει αλλάξει και το κατάλαβε για τα καλά ο Μαλίκ Μονκ στη νίκη της Σάρλοτ με 108-107 επί των Πίστονς , αφού έφαγε φάπα από τον "Air", επειδή έκανε ένα λάθος που παραλίγο να στοιχίσει τη νίκη στην ομάδα του!

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, αρχικά ιδού η φάπα του Τζόρνταν:

Γιατί όμως αντέδρασε έτσι ο Τζόρνταν; Επειδή ο Μονκ υπέπεσε σε ένα λάθος που θα μπορούσε να αποβεί... μοιραίο για την ομάδα του πάνω στον ενθουσιασμό του για αυτό το καλάθι του Λαμπ, με το οποίο το σκορ έγιν 108-106 με 3 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το φινάλε:

Ποιο ήταν το λάθος του Μονκ; Ότι λίγες στιγμές μετά το καλάθι του Λαμπ έτρεξε μέσα στο παρκέ για να πανηγυρίσει μαζί του, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη, αφού, όπως ήδη αναφέρθηκε, απέμεναν 3 δέκατα του δευτερολέπτου για το φινάλε! Αποτέλεσμα ήταν να χρεωθεί με τεχνική ποινή, κάτι που έδωσε μία βολή στους Πίστονς, στην οποία ευστόχησε ο Λάνγκστον Γκάλογουεϊ και μείωσε σε 108-107, με το Ντιτρόιτ να έχει μία ακόμα ευκαιρία για τη νίκη, έστω και αν η επαναφορά γινόταν κάτω από το δικό του καλάθι, αφού τα "Πιστόνια" είχαν εξαντλήσει τα τάιμ-άουτ τους.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες να μπορέσει το Ντιτρόιτ να σκοράρει με 3 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για το τέλος και την επαναφορά κάτω από το δικό του καλάθι ήταν απειροελάχιστες, κάτι που αποδείχθηκε από το γεγονός ότι στην τελευταία επίθεσή τους οι Πίστονς δεν έκαναν καν σουτ, με τον Νικολά Μπατουμ να κλέβει την μπάλα. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν παύει σχεδόν από το πουθενά να απέκτησαν έστω και αμυδρές ελπίδες νίκης, κάτι που εκνεύρισε τον Τζόρνταν, ο οποίος έδωσε και αυτή την σφαλιάρα στον παίκτη του. Το μήνυμα σαφές: Τα λάθη απαγορεύονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ