NBA

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ και η θεωρία του για τον κορονοϊό

Denver Nuggets forward Michael Porter Jr. (1) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Denver Nuggets forward Michael Porter Jr. (1) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Συμφέροντα βλέπει πίσω από την πανδημία του κορονοϊού ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, που δήλωσε ότι δεν έχει κάνει εμβόλιο στη ζωή του και φοβάται ότι κάποιος θέλει να τον ελέγξει.

Στα 22 του χρόνια, ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ προσπαθεί να ωριμάσει. Αγωνιστικά και πνευματικά. Σοβαρά θέματα υγείας δεν τον άφησαν να αγωνιστεί τη σεζόν 2018/19, φέτος έχει μόλις 14 λεπτά συμμετοχής σε 48 αγώνες και όλα αυτά ενώ μέχρι την άνοιξη του 2018 ήταν ένα από τα σημαντικότερα, αν όχι το σημαντικότερο ταλέντο στις ΗΠΑ. Τώρα, την ώρα που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει τον κορονοϊό χωρίς να γνωρίζει πως να τον εξολοθρεύσει, ο περιφερειακός των Ντένβερ Νάγγετς θεωρεί ότι πίσω από την πανδημία κρύβονται συμφέροντα ενώ δηλώνει δημόσια ότι δεν έχει εμβολιαστεί ποτέ στη ζωή του και φοβάται ότι κάποιος θέλει να τον ελέγξει όταν θα βρεθεί το εμβόλιο για την καταπολέμηση του ιού.

" Προσωπικά θεωρώ ότι ο κορονοϊός χρησιμοποιείται για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Χρησιμοποιείται για να ελεγχθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός, για να ελεγχθούν οι μάζες. Εξαιτίας αυτού του ιού ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται υπό έλεγχο. Πρέπει να φοράς μάσκα και ποιος ξέρει τι θα σου συμβεί όταν έρθει το εμβόλιο. Ίσως σε αναγκάσουν να εμβολιαστείς για να μπορείς να ταξιδέψεις. Θα είναι τρελό. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου εμβόλιο ή οτιδήποτε σχετικό. Θα είναι τρελό, αλλά σίγουρα υπάρχει σκοπός πίσω απ' όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε, να δούμε τι θα συμβεί και να μην έχουμε ακραία συναισθήματα. Είναι σίγουρα ένα σοβαρό ζήτημα, ένα υπαρκτό θέμα, που όμως έχει πάρει υπερβολική έκταση" ήταν η θέση του παίκτη των Ντένβερ Νάγγετς σε ερώτηση στον λογαριασμό του στο Snapchat. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ