NBA

Ο Μάικ Μαλόουν ξέσπασε κατά του ΝΒΑ: "Ντροπή αυτό που γίνεται με τους προπονητές"

Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Denver Nuggets head coach Michael Malone gestures in the first half of an NBA conference semifinal playoff basketball game Thursday, Sept 3, 2020, in Lake Buena Vista Fla. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο Μάικ Μαλόουν ξέσπασε κατά του ΝΒΑ στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε, με αφορμή το γεγονός πως οι προπονητές δεν μπορούν να φέρουν την οικογένειά τους στη "φούσκα" της Disney World.

Μία μέρα μετά τη βαριά ήττα από τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο Game 1 της σειράς, ο Μάικ Μαλόουν ξέσπασε ενώπιον των δημοσιογράφων. Όχι όμως για το παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο αγωνιστικής φύσεως, αλλά για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που τον απασχολεί. Το γεγονός πως έχει δύο μήνες να δει την οικογένειά του.

Ο προπονητής των Ντένβερ Νάγκετς εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΝΒΑ επειδή τόσο οι παίκτες όσο και οι διαιτητές έχουν το δικαίωμα να βάλουν μέσα στη "φούσκα" μέλη της οικογένειάς τους, την ίδια ώρα όμως που αυτό απαγορεύεται για τους προπονητές.

" Είμαστε εξήντα μέρες στη "φούσκα" κι ο λόγος που αναφέρω τον αριθμό είναι συγκεκριμένος. Οι παίκτες επιτρέπεται να φέρουν τις οικογένειές τους, κάτι το οποίο φυσικά είναι σωστό. Οι διαιτητές μπορούν να φέρουν έναν προσκεκλημένο, κάτι που είναι σπουδαίο για εκείνους. Οι προπονητές όμως, δεν επιτρέπεται να φέρουν κάποιον. Θα πω "ντροπή στο ΝΒΑ". Αυτό είναι τρελό. Μου λείπει η οικογένειά μου. Μιλάω εξ ονόματός μου, αλλά και των προπονητών στο επιτελείο μου, ίσως κι εξ ονόματος όλων των προπονητών που είναι εδώ. Εξήντα μέρες δίχως να έχω το προνόμιο να φέρω εδώ και να δω την οικογένειά μου. Για μένα, είναι εγκληματικό. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι η κατάσταση. Θέλω απλά να το βγάλω από μέσα μου" δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα, τονίζοντας πως αυτό είναι ένα θέμα που τον απασχολεί εδώ και μέρες και δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του.

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ