NBA

Ο Μάικ Μαλόουν ξαναχτύπησε: "Όλοι θέλουν Λέικερς - Κλίπερς, δεν πάμε για ψάρεμα"

Ο Μάικ Μαλόουν ξαναχτύπησε: "Όλοι θέλουν Λέικερς - Κλίπερς, δεν πάμε για ψάρεμα"

Ο μπασκετικός πλανήτης θέλει να δει στους τελικούς της Δύσης τους Λέικερς και τους Κλίπερς, όμως ο προπονητής των Ντένβερ Νάγγετς δηλώνει αισιόδοξος για νίκες στα επόμενα δύο παιχνίδια (VIDEO).

Οι Νάγγετς νίκησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/9) τους Κλίπερς, μείωσαν την ημιτελική σειρά της Δυτικής Περιφέρειας στο 3-2 και συνεχίζουν με στόχο την υπέρβαση. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουν άλλες δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες την ομάδα του Λος Άντζελες, αν κρίνουμε όμως από τα λεγόμενα του προπονητή τους, θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να σοκάρουν τον μπασκετικό πλανήτη.

" Προς τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, δεν πάμε ακόμη σπίτι, δεν πάμε για ψάρεμα ακόμη. Θα δώσουμε ένα Game 6 και θα προσπαθήσουμε να "τεντώσουμε" τη σειρά για να την κερδίσουμε. Ξέρω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το Λέικερς - Κλίπερς στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας, θέλω να ελπίζω όμως ότι έχουμε κάτι να πούμε γι' αυτό" ήταν το σχόλιο του Μαλόουν, που λατρεύει να δίνει απαντήσεις σε όσους δεν πιστεύουν πως η ομάδα του έχει αρκετό ταλέντο για να πρωταγωνιστήσει.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ