Ο Λόνζο Μπολ είναι "κακός μπαμπάς"

AP Photo/Carlos Osorio

Η κοπέλα του Λόνζο Μπολ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να του κάνει πλάκα, αφού σε ένα Live που ανέβασε στο Instagram τον χαρακτήρισε με έμμεσο τρόπο "κακό μπαμπά".

Για όποιον δεν το γνωρίζει, ο Λόνζο Μπολ έγινε πατέρας τον Ιούλιο. Σε συνέντευξή του μάλιστα δήλωσε ότι αυτό το γεγονός τον έχει αλλάξει. Η κοπέλα του πάντως, Ντενίς Γκαρσία, φρόντισε να του κάνει πλάκα.

Η κοπέλα του γκαρντ των Λέικερς ανέβασε ένα LIVE στο Instagram όπου έκανε πλάκα με μία φίλη της. Κάποια στιγμή λοιπόν κάποιος της έστειλε "κλείσει το ένα μάτι αν ο Λόνζο είναι κακός μπαμπάς" και αφού πρώτα γέλασε, μετά έκλεινε συνεχώς το μάτι της! Στην συνέχεια, δε, ανέβασε νέο story, όπου έλεγε πως μόνο η κολλητή της ξέρει ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι, αφού αυτή την επισκέπτεται, σε αντίθεση με "κάποιους άλλους"!

Η λογική λέει ότι μάλλον έκανε πλάκα, ωστόσο στις ΗΠΑ ήδη αρκετός κόσμος αναφέρει ότι ίσως να μιλούσε σοβαρά. Δείτε το σχετικό VIDEO και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα:

AP Photo/Carlos Osorio

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ο άνθρωπος που αγάπησε το σινεμά περισσότερο από τη ζωή

Ένα πορτρέτο του Θόδωρου Αγγελόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων από τον θάνατό του, από ανθρώπους που έζησαν κοντά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ