ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λόνζο Μπολ είναι "κακός μπαμπάς"

Los Angeles Lakers guard Lonzo Ball seen during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Monday, March 26, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Η κοπέλα του Λόνζο Μπολ επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να του κάνει πλάκα, αφού σε ένα Live που ανέβασε στο Instagram τον χαρακτήρισε με έμμεσο τρόπο "κακό μπαμπά".

Για όποιον δεν το γνωρίζει, ο Λόνζο Μπολ έγινε πατέρας τον Ιούλιο. Σε συνέντευξή του μάλιστα δήλωσε ότι αυτό το γεγονός τον έχει αλλάξει. Η κοπέλα του πάντως, Ντενίς Γκαρσία, φρόντισε να του κάνει πλάκα.

Η κοπέλα του γκαρντ των Λέικερς ανέβασε ένα LIVE στο Instagram όπου έκανε πλάκα με μία φίλη της. Κάποια στιγμή λοιπόν κάποιος της έστειλε " κλείσει το ένα μάτι αν ο Λόνζο είναι κακός μπαμπάς" και αφού πρώτα γέλασε, μετά έκλεινε συνεχώς το μάτι της! Στην συνέχεια, δε, ανέβασε νέο story, όπου έλεγε πως μόνο η κολλητή της ξέρει ποιο είναι το αγαπημένο της τραγούδι, αφού αυτή την επισκέπτεται, σε αντίθεση με "κάποιους άλλους"!

Η λογική λέει ότι μάλλον έκανε πλάκα, ωστόσο στις ΗΠΑ ήδη αρκετός κόσμος αναφέρει ότι ίσως να μιλούσε σοβαρά. Δείτε το σχετικό VIDEO και βγάλτε το δικό σας συμπέρασμα:

AP Photo/Carlos Osorio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ