ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λίλαρντ πήγε στο γήπεδο με μάσκα του Stone Cold, θρύλου του WWE!

Ο Λίλαρντ πήγε στο γήπεδο με μάσκα του Stone Cold, θρύλου του WWE!

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ το... τερμάτισε, αφού πήγε στο γήπεδο για τον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Λέικερς με μάσκα του θρύλου του WWE, Στιβ Όστιν, γνωστό και ως Stone Cold!

Το Halloween, η γνωστή γιορτή των Αμερικανών όπου ντύνονται... περίεργα, απέχει ακόμα μερικές ημέρες, αφού είναι στις 31 Οκτωβρίου. Αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο τον Ντάμιαν Λίλαρντ να δείξει τι θα φορέσει, αφού πήγε στο γήπεδο για τον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Ουίζαρντς ( νίκη των δεύτερων με 125-124 ) με μάσκα του θρύλου του WWE, Στιβ Όστιν, γνωστού και ως Stone Cold!

Βασικά, για όποιον δεν ξέρει, ο Στιβ Όστιν είναι αυτός:

Ο Λίλαρντ είχε μπει για τα καλά στον ρόλο, αφού εκτός από τη μάσκα είχε μαζί του και μία ζώνη πρωταθλητή, ενώ φορούσε και μπλουζάκι που έλεγε "Austin 3:16", που είχαν μία χαρακτηριστική ατάκα του θρύλου του WWE, όπου είχε αντικαταστήσει μία φράση από το Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο στο σημείο 3:16, μετατρέποντάς από " Τόσο πολύ αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε παρέδωσε στο θάνατο το μονογενή Υιό, για να μη χαθεί όποιος πιστεύσει σε αυτόν αλλά να έχει ζωή αιώνια" σε " Όστιν 3:16, λέω ότι μόλις σου έκοψα τον κ...λο"!

Η συγκεκριμένη κίνηση του Stone Cold είχε προκαλέσει τότε πολύ θόρυβο, αφού πολλοί υποστήριξαν ότι κορόιδευε τον χριστιανισμό, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει τότε πως δεν ήταν αυτός ο στόχος του, με την φράση του αυτή να θεωρείται ακόμα και σήμερα μία από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία του WWE.

Δείτε το σχετικό VIDEO με την άφιξη του Λίλαρντ στο γήπεδο:

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Craig Mitchelldyer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ