NBA

Ο Λίλαρντ έπαιξε στο Game 3 με τους Γουόριορς με ραγισμένα πλευρά!

Ο Λίλαρντ έπαιξε στο Game 3 με τους Γουόριορς με ραγισμένα πλευρά!
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Σε μία τρομερή αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Σαμς Χαράνια, αφού ανέφερε ότι ο Ντάμιαν Λίλαρντ αγωνίστηκε στο Game 3 με τους Γουόριορς ραγισμένα πλευρά!

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ τα έχει βρει σκούρα στην σειρά με τους Γουόριορς, έχοντας έπειτα από 3 αγώνες 20.3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ μέσο όρο με μόλις 32.6% στα σουτ και 38.5% στα τρίποντα. Αποκορύφωμα ήταν το Game 3 , όπου έμεινε στους 19 πόντους με 5/18 σουτ. Όπως φαίνεται όμως, δεν ήταν μόνο η άμυνα των Γουόριορς που τον περιόρισε αυτή τη φορά.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Σαμς Χαράνια του "The Athletic", ο Λίλαρντ αγωνίστηκε στο Game 3 με ράγισμα στα πλευρά! Για την ακρίβεια, ο Λίλαρντ τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του Game 2 και έκτοτε αγωνίζεται με έντονους πόνους.

Είναι σαφές ότι η προσαρμοσμένη άμυνα των Γουόριορς - που του κάνουν αλλεπάλληλα νταμπλ-τιμ και τον υποχρεώνουν να πασάρει - έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον περιορισμό της δράσης του, ωστόσο σίγουρα το γεγονός ότι αγωνίστηκε με σπασμένα πλευρά στο Game 3 έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην άσχημη απόδοσή του.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ