ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Λίλαρντ "εκτέλεσε" τους Κλίπερς

Portland Trail Blazers' Damian Lillard walks to the bench during the second half of an NBA basketball game against the San Antonio Spurs, Sunday, Dec. 2, 2018, in San Antonio. San Antonio won 131-118. (AP Photo/Darren Abate)
AP Photo/Darren Abate AP PHOTO/DARREN ABATE

Με τον Ντάμιαν Λίλαρντ να είναι ασταμάτητος, οι Μπλέιζερς άλωσαν το Λος Άντζελες, επικρατώντας με 131-127 των Κλίπερς.

Οταν ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι σε αυτή την κατάσταση, οι Μπλέιζερς δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Ο All Star γκαρντ ήταν απολαυστικός κόντρα στους Κλίπερς στο Λος Άντζελες και με μία σπουδαία εμφάνιση οδήγησε το Πόρτλαντ σε ένα σημαντικό "διπλό" με 131-127.

Ο Λίλαρντ ήταν ασταμάτητος, ειδικά στην τρίτη περίοδο όπου σημείωσε 22 πόντους (!), ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με 39 πόντου με 5/13 διποντα, 6/7 τρίποντα, 11/13 βολές, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα!

Άξιος συμπαραστάτης του Λίλαρντ ήταν ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 27 πόντους, με τον Γιουσούφ Νούρκιτς να προσθέτει 20 πόντους.

Για τους Κλίπερς, ο Τομπάιας Χάρις ήταν τρομερός, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 39 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Σάι Γκίγκλεους-Αλεξάντερ να προσθέτει 24 πόντους και τον Ντανίλο Γκαλινάρι 22 πόντους.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Ο Λίλαρντ "εκτέλεσε" τους Κλίπερς

AP Photo/Darren Abate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ