NBA

Ο Λέοναρντ εξήγησε γιατί δεν πήρε το τελευταίο σουτ

Ο Λέοναρντ εξήγησε γιατί δεν πήρε το τελευταίο σουτ
(AP PHOTO/TONY AVELAR)

Με την ομάδα του να έχει την τελευταία επίθεση, πολλοί περίμεναν από τον Καγουάι Λέοναρντ να πάρει την προσπάθεια στο φινάλε του 5ου τελικού του ΝΒΑ. Δεν το έκανε, με τους Ράπτορς τελικά να χάνουν με 105-106. Ο ίδιος εξήγησε τι έγινε στην τελευταία φάση. (VIDEO)

Ο πίνακας έγραφε 105-106 για τους Γουόριορς. Ήταν τα τελευταία δευτερόλεπτα του 5ου τελικού του ΝΒΑ. Οι Ράπτορς είχαν την επίθεση και άπαντες περίμεναν η μπάλα να πάει στον Λέοναρντ, ο οποίος -μεταξύ άλλων- είχε βάλει ένα τρομερό buzzer beater απέναντι στους Σίξερς. Εκείνος, όμως, πάσαρε και τελικά ο Λάουρι αστόχησε. Ο Ντρέιμοντ Γκριν του αλλοίωσε την προσπάθεια όπως φάνηκε στο ριπλέι, με την άμυνα των Γουόριορς γενικά να παίρνει εξαιρετικό βαθμό στην τελευταία φάση. Και κάπως έτσι να μειώνουν σε 2-3.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Λέοναρντ δεν πήρε το σουτ. "Ηρθαν δύο παίκτες πάνω μου. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω το σουτ. Είναι δύσκολο όταν έχεις δύο παίκτες να σε μαρκάρουν. Έπρεπε να προσπαθήσω να βρω την καλύτερη επιλογή. Βρήκαμε ένα σουτ από τη γωνία αλλά δεν ήταν αρκετά γρήγορο", ανέφερε στην τοποθέτησή του φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς.

(AP Photo/Tony Avelar)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ