NBA

Ο Λέοναρντ "έκλεψε" τη νίκη από τους Σπερς

Ο Λέοναρντ "έκλεψε" τη νίκη από τους Σπερς
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Με τον Καγουάι Λέοναρντ να βγάζει την άμυνα του αγώνα και να σημειώνει το κρισιμότερο καλάθι της αναμέτρησης, οι Ράπτορς νίκησαν με 120-117 τους Σπερς.

Ο Καγουάι Λέοναρντ δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκτελέσει την πρώην ομάδα του. Όντας πρωταγωνιστής σε μία φάση που θα μπορούσε να φέρει πολλούς συνειρμούς, ο All Star φόργουορντ έκλεψε την μπάλα από τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 15 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα και σημείωσε το σημαντικότερο καλάθι του παιχνιδιού, ενώ λίγο αργότερα ευστόχησε και σε δύο βολές, δίνοντας στους Ράπτορς τη νίκη με 120-117 επί των Σπερς.

Οι Σπερς είχαν πάντως ενδιάμεσα την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, ωστόσο με το σκορ στο 118-117 ο Ντέιβις Μπέρτανς αστόχησε σε σουτ με 2.8 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε του αγώνα.

Μπήκε έτσι ο ιδανικός επίλογος σε ένα τρομερό παιχνίδι, στο οποίο καμία εκ των δύο ομάδων δεν ξέφυγε ποτέ με διψήφια διαφορά και στο τέλος έμελλε να κριθεί από τα χέρια των δύο παικτών που έγιναν ανταλλαγή μεταξύ τους το καλοκαίρι: Του Λέοναρντ και του ΝτεΡόζαν.

Ο Λέοναρντ με 25 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να προσθέτει 22 πόντους και τους Κάιλ Λόουρι και Ντάνι Γκριν από 17 πόντους.

Για τους Σπερς, ο ΝτεΡόζαν είχε 23 πόντους, ο Μάρκο Μπελινέλι 21 πόντους και Μπέρτανς 16 πόντους, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να μένει στους 6 πόντους με 2/8 σουτ.

ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ: Σιάκαμ 22 (6 ασίστ), Λέοναρντ 25, Ιμπάκα 13 (15 ριμπάουντ), Λόουρι 17, Γκριν 17, Ανουνόμπι 9, Πάουελ 2, Γκασόλ 4, Λιν 11, ΜακΚό

ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ: Γκέι 12 (10 ριμπάουντ), Όλντριτζ 6 (8 ριμπάουντ), Γουάιτ 7, ΝτεΡόζαν 23 (8 ασίστ), Φορμπς 9, Μπέρτανς 16, Πετλ 8 (9 ριμπάουντ), Μιλς 15, Μπελινέι 21

Δείτε ΕΔΩ την κατάταξη του ΝΒΑ

AP Photo/Matt Slocum

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ