NBA

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς αποκάλυψε το πιο δύσκολο κομμάτι της καραντίνας

Los Angeles Lakers forward LeBron James watches for a rebound during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Los Angeles Lakers forward LeBron James watches for a rebound during the first half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers Sunday, March 8, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς μίλησε για το δυσκολότερο κομμάτι της καραντίνας για τον ίδιο, που ήταν η απόσταση από τη μητέρα του.

Δέκα μέρες πριν από την επανεκκίνηση της σεζόν στο ΝΒΑ, κι ο ΛεΜπρον Τζέιμς δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος εν όψει του φινάλε της regular season και των playoffs. Στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε, με τα νέα ήθη κι έθιμα στη Disney World, ο "Βασιλιάς" αποκάλυψε το δυσκολότερο κομμάτι για εκείνον στην περίοδο της καραντίνας.

Δεν ήταν ούτε η απουσία από την δράση, ούτε η έλλειψη αγώνων, ούτε οτιδήποτε άλλο που είχε να κάνει με την καριέρα του. Το μείζον για εκείνον ήταν το γεγονός πως δεν μπορούσε να δει τη μητέρα του για περίπου δύο μήνες.

"Το μόνο που μου έλειψε πολύ μέσα στην καραντίνα ήταν η μητέρα μου" ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου, που πέρασα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τη δω. Δεν κατάφερα να τη δω από το All Star Game κι έπειτα. Ήταν έντονο αυτό για μένα. Προφανώς, ξέρετε την ιστορία μου, είμαι μοναχοπαίδι που μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια. Η μητέρα μου ήταν 16 ετών, όταν με γέννησε".

AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ