ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΛεΜπρόν θέλει τον Καρμέλο Άντονι στους Λέικερς!

Los Angeles Lakers forward LeBron James gestures during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers Thursday, Nov. 29, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ότι θα ήθελε να κάνουν οι Λέικερς κίνηση για τον Καρμέλο Άντονι!

Οι Λέικερς τα πάνε εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, δείχνοντας να βρίσκουν ρυθμό. Παρόλα αυτά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη. Και, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic", πιστεύει ότι αυτό θα συμβεί αν οι "Λιμνάνθρωποι" αποκτήσουν τον Καρμέλο Άντονι!

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεκαθαρίζει ότι ο Τζέιμς δεν έχει ζητήσει μεν από τους Λέικερς να αποκτήσουν τον Άντονι, ωστόσο την ίδια στιγμή τονίζει πως ο "Βασιλιάς" έχει πει στο περιβάλλον του ότι πιστεύει πως ο 34χρονος φόργουορντ θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Όχι απαραίτητα σε πρώτο ρόλο, αλλά σε έναν ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που θα έπρεπε να είχε ο Μάικλ Μπίσλεϊ, ο οποίος ωστόσο δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βοηθήσει ουσιαστικά τους Λέικερς.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι, σε αντίθεση με αυτό που ενδεχομένως να πιστεύει εσφαλμένα ο κόσμος, ο Άντονι τυπικά είναι ακόμα μέλος των Ρόκετς. Μπορεί να έχει τεθεί εκτός ομάδας, αλλά το συμβόλαιό του δεν έχει λυθεί, άρα δεν είναι ελεύθερος. Για την ακρίβεια, προς το παρόν δεν μπορεί καν να παραχωρηθεί με ανταλλαγή, αφού βάσει κανονισμών αυτό θα μπορεί να συμβεί από τις 15 Δεκεμβρίου κι έπειτα!

Από την άλλη πλευρά, οι Λέικερς αυτή τη στιγμή δεν έχουν ελεύθερη θέση στο ρόστερ τους, αφού διαθέτουν 15 συμβόλαια. Κοινώς, την δεδομένη στιγμή, οι "Λιμνάνθρωποι" θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Άντονι μόνο μέσω ανταλλαγής.

Την φετινή σεζόν ο Άντονι είχε μέχρι την στιγμή που τέθηκε εκτός ομάδας από τους Ρόκετς 13.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 29.4 λεπτά συμμετοχής σε 10 αγώνες, με όλους τους αριθμούς να είναι οι χειρότεροι της καριέρας του στο ΝΒΑ.

AP Photo/Mark J. Terrill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ