NBA

Ο ΛαΒάρ Μπολ θεωρεί τον ΛιΆντζελο καλύτερο από τον Ζάιον Γουίλιαμσον!

Ο ΛαΒάρ Μπολ θεωρεί τον ΛιΆντζελο καλύτερο από τον Ζάιον Γουίλιαμσον!
AP PHOTO/REED SAXON

Ο ΛαΒάρ Μπολ αποκάλεσε τον γιο του, ΛιΆντζελο, καλύτερο όχι μόνο από τον Ζάιον Γουίλιαμσον, αλλά και από οποιοδήποτε σούτινγκ γκαρντ στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή!

Ο ΛαΒάρ Μπολ δεν εμφανίζεται πλέον συχνά στα αμερικανικά media για να κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για τους γιους του. Όταν το κάνει όμως, δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Ο πατριάρχης της οικογένειας Μπολ ξαναχτύπησε σήμερα (8/4), μιλώντας -ως συνήθως- στο TMZ. Τι είπε ο ΛαΒάρ Μπολ; Ότι ο ΛιΆντζελο, ο μεσαίος από τα αδέρφια, είναι καλύτερος του Ζάιον Γουίλιαμσον!

" Δεν μπορεί καν να συγκριθεί με τον Τζέλο. Δεν είναι Μπολ. Είναι ένας Γουίλιαμσον. Οι Γουίλιαμσον δεν είναι καλύτεροι των Μπολ", είπε αρχικά ο ΛαΒάρ Μπολ, που είπε ότι ο γιος του θα έπρεπε να επιλεγεί πριν από τον Γουίλιαμσον στο Draft, επειδή... " είναι αυτή τη στιγμή ο ψηλότερος και δυνατότερος σούτινγκ γκαρντ στο ΝΒΑ. Κανείς δεν είναι σαν αυτόν στη θέση «2». Κανείς. Έχει ύψος 1,98μ., ζυγίζει 109 κιλά, μπορεί να σουτάρει τρίποντο, να σε ποστάρει, να σε σκοτώσει. Θα δείτε όμως, θα δείτε. Εγγυώμαι ότι το καλοκαίρι θα είναι σε κάποιο σάμερ λιγκ και ότι θα έχει συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέσα στο έτος", συνέχισε ο Μπολ.

Για την ιστορία, ο 21χρονος ΛιΆντζελο Μπολ ήταν υποψήφιος και στο περσινό Draft, μόνο που δεν επιλέχθηκε σε καμία από τις 60 θέσεις. Την προηγούμενη σεζόν (2017/18) είχε παίξει στην Πριενάι, έχοντας 12,6 πόντους και 2,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο λιθουανικό πρωτάθλημα.

Photo credits: AP Photo/Reed Saxon

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ