NBA

Ο Κρις Πολ θέλει να φύγει από το Χιούστον

Houston Rockets guard Chris Paul (3) talks to guard James Harden during the second half in Game 2 of a first-round NBA basketball playoff series against the Minnesota Timberwolves, Wednesday, April 18, 2018, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
AP Photo/Eric Christian Smith AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Ο Κρις Πολ ζήτησε να γίνει ανταλλαγή από το Χιούστον σύμφωνα με δημοσίευμα του yahoo. Στο απροχώρητο φέρεται να είναι η σχέση του με τον Τζέιμς Χάρντεν.

Η κατάσταση στο Χιούστον δεν είναι καλή. Φημολογείται εδώ και καιρό και προφανώς δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά και... φωτιά στους Ρόκετς. Μία φωτιά που μάλλον θα φουντώσει μετά το δημοσίευμα του yahoo, σύμφωνα με το οποίο ο Κρις Πολ ζήτησε ανταλλαγή επειδή δεν αντέχει άλλο τη συμβίωση με τον Τζέιμς Χάρντεν!

Όπως αναφέρει το yahoo, οι σχέσεις μεταξύ των δύο σούπερ σταρ είναι τόσο κακές, που επί δύο μήνες δεν μιλούσαν ο ένας στον άλλον κατά την διάρκεια της σεζόν. " Ο Χάρντεν δεν έχει αντααποκριθεί σε καμία από τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες του Πολ να επικοινωνήσουν μετά το τέλος της χρονιάς", συνεχίζει το δημοσίευμα.

" Ή εγώ ή αυτός", φέρεται να είπε ο Χάρντεν στην διοίκηση των Ρόκετς μετά τον αποκλεισμό από τους Γουόριορς στα playoffs και όπως γράφει το yahoo, η σχέση τους δεν διορθώνεται πλέον, κάτι που σημαίνει ότι η ανταλλαγή ενός εκ των δύο (προφανώς του Πολ) είναι αναπόφευκτη.

Ο Πολ υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να παίξει πάνω από 58 αγώνες λόγω τραυματισμών. Παράλληλα, οι αριθμοί του 34χρονου, πια, πόιντ γκαρντ παρουσιάζουν συνεχή πτώση: την σεζόν που πέρασε είχε 15,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 8,2 ασίστ και 2,0 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με ποσοστό 41,9%, το χειρότερο της καριέρας του.

Το πρόβλημα για το Χιούστον ότι το συμβόλαιο του Πολ δεν πρόκειται να προσελκύσει πολλές ομάδες, καθώς θα φορτώσει το σάλαρι καπ της επόμενης ομάδας του 124 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια. Περίπου το 1/3 ολόκληρου του σάλαρι καπ δηλαδή...

Photo credits: AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ