NBA

Ο Κρις Πολ έβγαλε ψεύτη τον πρώην GM των Γουόριορς: "Εδιναν Κάρι - Τόμπσον για εμένα"

Ο Κρις Πολ έβγαλε ψεύτη τον πρώην GM των Γουόριορς: "Εδιναν Κάρι - Τόμπσον για εμένα"
AP Photo/Kathy Willens AP PHOTO/KATHY WILLENS

Ο Λάρι Ράιλι, πρώην GM των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, διέψευσε τον Ίθαν Στράους, ωστόσο ο Κρις Πολ επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου για deal που θα έστελνε τους Splash Brothers στη Νέα Ορλεάνη και εκείνον στο Σαν Φρανσίσκο.

Η αποκάλυψη του δημοσιογράφου Ιθαν Στράους , στο νέο του βιβλίο, πως οι Γουοριορς είχαν συμφωνήσει με τους Χόρνετς το 2011 για την ανταλλαγή των Στέφεν Κάρι - Κλέι Τόμπσον - Κρις Πολ προκάλεσε αρκετά σχόλια. Πολλοί πίστεψαν ότι όντως αυτό συνέβη, κάποιοι έσπευσαν να διαψεύσουν αυτή την αποκάλυψη και ένας από αυτούς ήταν ο τότε GM της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, ο Λάρι Ράιλι ο οποίος εξήγησε ότι ουδέποτε συζήτησε την παραχώρηση των "Splash Brothers".

Τα λόγια του Ράιλι αποδείχθηκαν, πάντως, ψεύτικα καθώς ο Κρις Πολ παραδέχθηκε στο Uninterrupted ότι όντως βρέθηκε ένα βήμα πριν από τη μετακόμιση στους Γουόριορς. " Το θυμάμαι, είναι αληθινή ιστορία και συνέβη και με άλλες ομάδες. Τους είχα πει ότι δεν θα υπογράψω επέκταση. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην ανατολική πλευρά των ΗΠΑ. Το μόνο που ήξερα για την περιοχή ήταν από τις επισκέψεις μου για τους αγώνες" ήταν το σχόλιο του Πολ, ο οποίος διέψευσε τον Ράιλι που με τη σειρά του είχε (κακώς όπως αποδείχθηκε) διαψεύσει τον Στράους.

Τελικά, το 2011 ο Πολ αποχώρησε από τη Νέα Ορλεάνη και τους Χόρνετς για να μετακομίσει στο Λος Άντζελες με τους Κλίπερς να δίνουν τους Έρικ Γκόρντον, Κρις Κέιμαν, Αλ-Φαρούκ Αμίνου και ένα draft pick πρώτου γύρου.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ