VIRAL

Ο Κόντι Ζέλερ "πανηγυρίζει" που φαίνεται η... φανέλα του σε φωτογραφία περιοδικού!

Ο Κόντι Ζέλερ "πανηγυρίζει" που φαίνεται η... φανέλα του σε φωτογραφία περιοδικού!
AP Photo/Bob Leverone AP PHOTO/BOB LEVERONE

Ο Κόντι Ζέλερ έγινε viral χάρη σε ένα VIDEO που ανέβασε και τον έδειξε να πανηγυρίζει επειδή φαίνεται σε κάποιες φωτογραφίες μεγάλου αμερικανικού περιοδικού. Η λεπτομέρεια; Δεν φαινόταν το πρόσωπό του!

Ο Κόντι Ζέλερ δεν είναι σταρ. Είναι όμως ένας καλός ρολίστας, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει 9.6 πόντους και 6.7 ριμπάουντ μέσο όρο. Όπως φαίνεται, πάντως, έχει και ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, κάτι που έδειξε με ένα VIDEO που ανέβασε στα social media.

Στο συγκεκριμένο VIDEO λοιπόν έχει στα χέρια του ένα γνωστό αμερικανικό περιοδικό που ασχολείται με το μπάσκετ, στο οποίο έχει γίνει αφιέρωμα στον - συμπαίκτη του Ζέλερ στους Χόρνετς - Κέμπα Γουόκερ. Εκεί, ο Ζέλερ αρχίζει και πανηγυρίζει λέγοντας ότι υπάρχουν δικές του φωτογραφίες, τρολάροντας τον εαυτό του. Ο λόγος; Και στις δύο φωτογραφίες δεν φαίνεται το πρόσωπό του!

Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται μόνο ο αριθμός της φανέλας του, αφού ο Γουόκερ "κρύβει" το πρόσωπό του, ενώ στην δεύτερη έχει την ατυχία να βρίσκεται το κεφάλι του στο χώρισμα ανάμεσα στις δύο σελίδες, με αποτέλεσμα πάλι να μην φαίνεται το πρόσωπό του!

Δείτε το αστείο VIDEO:

AP Photo/Bob Leverone

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ