NBA

Ο Κλέμπερ βρήκε λύση για να μην τον μπερδεύουν με τον Ντόντσιτς!

Ο Κλέμπερ βρήκε λύση για να μην τον μπερδεύουν με τον Ντόντσιτς!

Ο Μάξι Κλέμπερ δεν θέλει να συνεχίσουν να τον μπερδεύουν φυσιογνωμικά με τον Λούκα Ντόντσιτς και βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο για να το πετύχουν αυτό (PHOTO).

Τη σεζόν 2014-15 πέρασε από την ACB (ισπανικό πρωτάθλημα), ακολούθησαν δύο χρόνια στην Μπάγερν και το καλοκαίρι του 2017 άφησε την Ευρώπη και έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς.

Εδώ και λίγους μήνες ωστόσο ο Μαξιμιλιάνο Κλέμπερ απέκτησε ένα σοβαρό πρόβλημα, με τον Λούκα Ντόντσιτς να γίνεται συμπαίκτης του και αρκετό κόσμο να τους μπερδεύει λόγω των αρκετών ομοιοτήτων που έχουν στο πρόσωπο.

Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό πάουερ φόργουορντ και θέλησε να το ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση με εντυπωσιακό τρόπο: φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με τη λέξη "I AM NOT" (ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ) για να συνοδεύει τη φράση με φωτογραφία του Σλοβένου.

"Για κάποιους λόγους ο κόσμος πάντα με μπερδεύει με τον Λούκα. Ενθουσιάζονται και είναι έτοιμοι να μου δώσουν τα πράγματά τους για να υπογράψω. Εγώ τους λέω τότε πως δεν είμαι ο Λούκα Ντόντσιτς. Αποτέλεσμα, απογοητεύονται και έτσι δεν υπογράφω τίποτα", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ των Ντάλας Μάβερικς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ