NBA

Ο Κλέι Τόμπσον καθάρισε το μυαλό του με μπάνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Ο Κλέι Τόμπσον καθάρισε το μυαλό του με μπάνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό!
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Ο Κλέι Τόμπσον αποκάλυψε ότι ο λόγος που έπειτα από 3 μέτριες εμφανίσεις... εξερράγη στο Game 4 με τους Κλίπερς είναι ότι την προηγούμενη μέρα έκανε μπάνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Ο Κλέι Τόμπσον είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο ΝΒΑ, κυρίως γιατί βλέπει την ζωή με διαφορετικό μάτι σε σχέση με άλλους ΝΒΑερς. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμα μία φορά στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του Game 4 με τους Κλίπερς ( νίκη με 113-105 για τους Γουόριορς ), όταν αποκάλυψε το μυστικό του πίσω από την σπουδαία βραδιά του (32 πόντοι με 12/20 σουτ).

Έχοντας σημειώσει συνολικά 41 πόντους με 16/36 σουτ στους τρεις πρώτους αγώνες της σειράς, ο σταρ των Γουόριορς έμοιαζε εκτός ρυθμού. Μία ημέρα λοιπόν πριν το Game 4 βρήκε την λύση για να καθαρίσει το μυαλό του: Πήγε στην παραλία και έκανε μπάνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό!

" Δεν πίστευα ότι είχα άσχημα παιχνίδια, απλώς δεν είχα μεγάλα παιχνίδια" δήλωσε αρχικά ο Τόμπσον, για να αποκαλύψει στην συνέχεια το μυστικό του: " Είπα στον Τζόνας (σ.σ Γερέμπκο) να πάμε στην παραλία, όπου παίξαμε βόλεϊ. Και τότε σκέφτηκα απλώς να μπω στον ωκεανό, να κάνω ένα μπάνιο για να κάνω επανεκκίνηση το μυαλό μου. Και δούλεψε"!

Το τρικ του Τόμπσον προφανώς έπιασε, με τον Στεφ Κάρι να δηλώνει σχετικά: " Απλώς ένιωσε σαν στο σπίτι του. Ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να νικήσει τον Ειρηνικό Ωκεανό. Έβρεξε τα ποδια του και μετά επέστρεψε στο ξενοδοχείο με βρεγμένη μπλούζα και τα μαύρα γυαλιά του. Απλώς χαμογέλασα όταν το είδα, επειδή ήξερα τι σημαίνει για αυτόν και ήταν ωραίο να τον δω να παίζει έτσι. Τον χρειαζόμασταν".

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ατάκα του Κάρι ότι ο Τόμπσον ένιωσε σαν στο σπίτι του δεν είναι τυχαία. Κι αυτό γιατί ο Τόμπσον μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, αφού ο πατέρας του, Μάικαλ Τόμπσον έπαιζε στους Λέικερς. Και, όπως αποδείχθηκε, ένα μπάνιο σε γνώριμα λημέρια αρκούσε για να νιώσει καλά ο σταρ των Γουόριορς, ο οποίος δήλωσε αστειευόμενος ότι " Δεν ξέρω αν θα κάνω το ίδιο όταν επιστρέψουμε στο Γκόλντεν Στέιτ, επειδή εκεί είναι Βορράς και κάνει κρύο. Αλλά σίγουρα θα το έχω υπόψη μου αν δεν σουτάρω καλά. Ελπίζω πάντως να μην ξανασυμβεί".

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ