NBA

Ο Κέντρικ Πέρκινς έβαλε φωτιά στα σενάρια για τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Dallas Mavericks' Maxi Kleber (42) reaches for loose ball with Los Angeles Clippers' Kawhi Leonard (2) as Paul George (13) and Ivica Zubac (40) defend during the first half of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool)
Dallas Mavericks' Maxi Kleber (42) reaches for loose ball with Los Angeles Clippers' Kawhi Leonard (2) as Paul George (13) and Ivica Zubac (40) defend during the first half of an NBA basketball first round playoff game Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis, Pool) AP

Ο Κέντρικ Πέρκινς υποστήριξε στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης πως οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα προχωρήσουν σε ολική αναδόμηση του ρόστερ στη διάρκεια της offseason.

Η ηχηρή σφαλιάρα που δέχθηκαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς από τους Ντένβερ Νάγκετς στον β' γύρο των NBA Playoffs αποτελεί το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στον αθλητικό κόσμο των ΗΠΑ. Ο Ντοκ Ρίβερς και οι παίκτες του απέτυχαν παταγωδώς να δικαιολογήσουν τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτούς και πλέον βρίσκονται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής.

Πέραν αυτού όμως, μείζονος σημασίας είναι τι θα κάνει η διοίκηση του συλλόγου από εδώ και πέρα. Κι όπως φαίνεται, έρχεται ολική αναδόμηση του ρόστερ, σε μια προσπάθεια να ανακατευτεί η τράπουλα για να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στους Τελικούς της επόμενης σεζόν.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον ο Κέντρικ Πέρκινς, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε. Ο παλαίμαχος σέντερ του ΝΒΑ ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε πως "οι Λος Άντζελες Κλίπερς θα διαλύσουν αυτή την ομάδα, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το άκουσα από πηγή στο εσωτερικό της". Για να βάλει αμέσως φωτιά και να ξεκινήσει η παραφιλολογία αναφορικά με τα βήματα που θα ακολουθήσουν στο Λος Άντζελες για να βρεθούν τα κατάλληλα συστατικά.

Παρεμπιπτόντως, χωρίς συμβόλαιο για το 2020/21 είναι οι Μάρκους Μόρις, Μοντρέζλ Χάρελ και Ρέτζι Τζάκσον. Εκτός κι αν αποφασιστεί να γίνει μία μεγάλη ανταλλαγή που θα περιλαμβάνει κάποιο στέλεχος του rotation, όπως ο Πολ Τζορτζ, ο οποίος απογοήτευσε με την παρουσία του στην post season φέτος.

AP Photo/Ashley Landis, Pool

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ