NBA

Ο Κάρσεν Έντουαρντς των 180 εκατοστών εξερράγη στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν

Ο Κάρσεν Έντουαρντς των 180 εκατοστών εξερράγη στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν

Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο παρκέ, ο Κάρσεν Έντουαρντς δεν φοβάται κανέναν και το απέδειξε με ένα πραγματικά φαντασμαγορικό κάρφωμα απέναντι στους Γουέστμπρουκ - Χάρντεν στην αναμέτρηση των Σέλτικς με τους Ρόκετς (VIDEO).

Στη ρούκι σεζόν του δεν έχει βρει ρόλο στους Σέλτικς, αν και σε έναν αγώνα της preseason είχε πετύχει οκτώ τρίποντα στην τρίτη περίοδο! Με ύψος μόλις 1μ.80 έχει πάρει λίγες ευκαιρίες (3 πόντοι, 1.2 ριμπάουντ ανά 9 λεπτά σε 35 αγώνες), ωστόσο η εκρηκτικότητά του είναι πραγματικά αξιομνημόνευτη.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/7) ο πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου Περντιού είδε τους Κέμπα Γουόκερ, Μάρκους Σμαρτ, Γκόρντον Χέιγουορντ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Ντάνιελ Τάις, Ενές Καντέρ να ξεκουράζονται, με αποτέλεσμα ο Μπραντ Στίβενς να του δώσει την ευκαιρία να... ξεμπουκώσει απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς που πήραν εύκολα τη νίκη με 137-112.

Ο βραχύσωμος πόιντ γκαρντ σκόραρε 19 πόντους από 5/8 δίποντα και 3/10 τρίποντα, γέμισε τη στατιστική του με πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα, έκανε μόλις ένα λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής αλλά και ένα απίθανο κάρφωμα στο πρόσωπο του Τζέιμς Χάρντεν με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να τον κυνηγάει.

Δείτε την τρομερή φάση του Κάρσεν Έντουαρντς:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ