NBA

"Ο Καρμέλο Άντονι είναι στη μαύρη λίστα των ομάδων του ΝΒΑ"

Houston Rockets forward Carmelo Anthony reacts during the second half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets, Friday, Nov. 2, 2018, in New York. The Rockets won 119-111. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο προσωπικός γυμναστής του Καρμέλο Άντονι ξέσπασε, δηλώνοντας πως ο "Μέλο" είναι καλύτερος από το 60-70% των παικτών του ΝΒΑ, αλλά οι ομάδες απλώς τον απορρίπτουν λόγω του παρελθόντος του.

Ο Καρμέλο Άντονι εξακολουθεί να μην έχει ομάδα, κάτι που προξενεί εντύπωση σε αρκετό κόσμο λόγω του βιογραφικού του. Σύμφωνα με τον προσωπικό του γυμναστή, Κρις Μπρίκλεϊ, υπάρχει λόγος για αυτό: Έχει μπει στη "μαύρη λίστα" των ομάδων του ΝΒΑ.

Ο Μπρίκλεϊ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, με την συζήτηση να πηγαίνει κάποια στιγμή στον "Μέλο", με αποτέλεσμα να ξεσπάσει: " Στην περίπτωσή του συμβαίνει αυτό που συνέβη και με τον Άλεν Άϊβερσον. Κατά κάποιο τρόπο μπήκε στη μαύρη λίστα. Βρέθηκε σε μία κατάσταση στην καριέρα του όπου οι ομάδες σκεφτόντουσαν πως 'θα θέλει να έχει τον ρόλο του, οπότε θα μείνουμε μακριά'. Νομίζω ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Άντονι τώρα".

Στην συνέχεια ο Μπρίκλεϊ είπε κάτι εξίσου ενδιαφέρον: " Ο Μέλο είναι εύκολα καλύτερος από το 60-70% των παικτών που βρίσκονται στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι οι ομάδες φοβούνται το 'θέλω να γίνω σταρ' ή το ΄θέλω αυτό'. Δεν θα έπρεπε όμως. Ο Μέλο απλώς θέλει να έχει μία τελευταία σεζόν, μία αποχαιρετιστήρια σεζόν, όπου θα κάνει ό,τι ο Ντουέιν Γουέιντ. Να ανταλλάξει φανέλες. Είχε μία σπουδαία καριέρα, είναι ένας Hall of Famer. Ελπίζω να συμβεί αυτό".

Ο Άντονι έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τις 8 Νοεμβρίου 2018, όταν είχε 2 πόντους στην ήττα των Ρόκετς με 80-98 από τους Θάντερ.

AP Photo/Mary Altaffer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ